آناليز و ارزش تغذيه اي برخي از دانه ها و ..... |
ارسال: #1
آناليز و ارزش تغذيه اي برخي از دانه ها و .....
با سلام و احترام
آناليز مواد مغذي برخي از بذرها و خوراكي هاي متداول براي تغذيه پرندگان با هدف ارتقا اطلاعات شما علاقمندان از مرجع هاي معتبر علمي تهيه و در اختيارتان قرار داده مي شود . نام علمی: گل گلرنگ / كافشه Scientific name: Carthamus tinctorius اطلاعات غذایی Nutrition Facts دانه گلرنگ، خشک Safflower seeds, dried مقدار در هر 100 گرم Amount Per 100 grams ٪ ارزش روزانه * کالری 517 Calories 517 % Daily Value* مجموع چربی 38 گرم Total Fat 38 g 58% چربی اشباع 3.7 گرم Saturated fat 3.7 g 18% چربی های غیر اشباع 28 گرم Polyunsaturated fat 28 g - اشباع نشده چربی 4.8 گرم Monounsaturated fat 4.8 g - کلسترول 0 میلی گرم Cholesterol 0 mg 0% سدیم 3 میلی گرم Sodium 3 mg 0% پتاسیم 687 میلی گرم Potassium 687 mg 19% مجموع کربوهیدرات 34 گرم Total Carbohydrate 34 g 11% پروتئین 16 گرم Protein 16 g 32% ویتامین A Vitamin A 1% کلسیم Calcium 7% ویتامین D Vitamin D 0% ویتامین B-12 Vitamin B-12 0% ويتامين ث Vitamin C 0% آهن Iron 27% ويتامين B6 Vitamin B-6 60% منيزيوم Magnesium 88% مقدار بالاي اسيد لينولئيك امگا 6 - موجب كاهش كلسترول و چربي conjugated linoleic acid (CLA). omega-6 |
|||
۱۳۹۳/۱۱/۲۵، ۰۹:۰۵ ق.ظ |
|
سپاس شده توسط: aventa ، farokh ، saeednikzad ، MR.rezvani ، hamid sokoot ، shahab160000
صفحه 2 (آنچه در بالا آمده است، نخستین ارسال این موضوع می باشد) |
ارسال: #11
RE: آناليز و ارزش تغذيه اي برخي از دانه ها و .....
كاهو Lettuce (butterhead)
ارزش غذایی در هر 100 گرم (3.5 اونس) Nutritional value per 100 g (3.5 oz) انرژی Energy 55 کیلوژول (13 کیلوکالری) کربوهیدرات ها Carbohydrates 2.23 گرم قندها Sugars 0.94 فیبر غذایی Dietary fibre 1.1 گرم چربی Fat 0.22 گرم پروتئين Protein 1.35 گرم ویتامین ها Vitamins ویتامین A معادل. Vitamin A equiv. 166 میکروگرم بتا کاروتن beta-carotene 1987 میکروگرم لوتئین zeaxanthin هستند lutein zeaxanthin 1223 میکروگرم تیامین (B1) Thiamine (B1) .057 میلی گرم ریبوفلاوین (B2) Riboflavin (B2) .062 میلی گرم پانتوتنیک اسید (B5) Pantothenic acid (B5) 0.15 میلی گرم ویتامین B6 Vitamin B6 0.082 میلی گرم فولات (B9) Folate (B9) 73 میکروگرم ویتامین C Vitamin C 3.7 میلی گرم ویتامین E Vitamin E 0.18 میلی گرم ویتامین K Vitamin K 102.3 میکروگرم فلزات Trace metals کلسیم Calcium 35 میلی گرم اهن Iron 1.24 میلی گرم منیزیم Magnesium 13 میلی گرم منگنز Manganese .179 میلی گرم فسفر Phosphorus 33 میلی گرم پتاسیم Potassium 238 میلی گرم سدیم Sodium 5 میلی گرم روی Zinc 0.2 میلی گرم سایر ترکیبات Other constituents اب Water 95.63 گرم |
|||
۱۳۹۳/۱۱/۲۶، ۰۹:۲۵ ق.ظ |
|
سپاس شده توسط: hassanpour ، محمدمهدی ، هیوا ، saeednikzad ، shahab160000
ارسال: #12
RE: آناليز و ارزش تغذيه اي برخي از دانه ها و .....
سلام
ضمن تشکر از اقای ملکی برخی موارد مثل کاهو مربوط به گیاه کاهو است. . اگه دوستان کسی انالیز تخم کاهو و یا موارد مشابهی که دوستمون ملکی نیاورند در این تاپیک اضافه کنه خیلی مفید است. |
|||
۱۳۹۳/۱۱/۲۶، ۱۱:۵۷ ق.ظ |
|
ارسال: #13
RE: آناليز و ارزش تغذيه اي برخي از دانه ها و .....
سلام
آيا پروتئين و آهن گياهان در بدن قناري و سهره قابل جذب هست يا نه؟ |
|||
۱۳۹۳/۱۱/۲۶، ۱۲:۲۹ ب.ظ |
|
سپاس شده توسط: saeednikzad
ارسال: #14
RE: آناليز و ارزش تغذيه اي برخي از دانه ها و .....
با سلام و احترام
در خصوص بذر ( سياه) كاهو اين موارد را در نظر داشته باشيد تا آناليز كامل آن را در اختيار شما عزيزان قرار دهم . سیاه دانه كاهو - مهم ترین مواد مغذی آن از ویتامین A و پتاسیم. A، B1، B2، C، مس و نیاسین: دانه كاهو سیاه منبع بسیار خوبی از آهن، کلسیم، ویتامین است. |
|||
۱۳۹۳/۱۱/۲۶، ۰۴:۱۳ ب.ظ |
|
سپاس شده توسط: saeednikzad
ارسال: #15
RE: آناليز و ارزش تغذيه اي برخي از دانه ها و .....
خشخاش Poppy seeds
اطلاعات غذایی Nutrition Facts مقدار در هر 100 گرم Amount Per 100 grams کالری 525 Calories 525 مجموع چربی 42 گرم Total Fat 42 g چربی اشباع 4.5 گرم Saturated fat 4.5 g چربی های غیر اشباع 29 گرم Polyunsaturated fat 29 g چربی اشباع نشده 6 گرم Monounsaturated fat 6 g چربی ترانس 0 گرم Trans fat 0 g کلسترول 0 میلی گرم Cholesterol 0 mg سدیم 26 میلی گرم Sodium 26 mg پتاسیم 719 میلی گرم Potassium 719 mg مجموع کربوهیدرات 28 گرم Total Carbohydrate 28 g فیبر غذایی 20 گرم Dietary fiber 20 g شکر 3 G Sugar 3 g پروتئین 18 گرم Protein 18 g ویتامین A Vitamin A کلسیم Calcium ویتامین D بسيار كم Vitamin D ویتامین B-12 بسياركم Vitamin B-12 ویتامین C 1% Vitamin C آهن Iron ویتامین B-6 Vitamin B-6 منیزیم Magnesium |
|||
۱۳۹۳/۱۱/۲۶، ۰۴:۲۸ ب.ظ |
|
سپاس شده توسط: هیوا ، هیوا ، saeednikzad ، shahab160000
ارسال: #16
RE: آناليز و ارزش تغذيه اي برخي از دانه ها و .....
آقای مالکی ضمن تشکر از شما بابت آنالیز دانه ها یه سوالی در مورد دانه کنجد داشتم منظور از کلسیم 97درصد چیست؟ممنون میشوم راهنمایی بفرمائید
|
|||
۱۳۹۳/۱۱/۲۶، ۰۹:۰۷ ب.ظ |
|
سپاس شده توسط: saeednikzad
ارسال: #17
RE: آناليز و ارزش تغذيه اي برخي از دانه ها و .....
ضمن عرض سلام خدمت آقاي قلي زاده و تمامي كاربران سايت
در خصوص جواب سئوال حضرتعالي : ارزش درصد روزانه percent daily value روی بر چسب مقادیر تغذیه ای را هنمای مقدار مواد مغذی در هر وعده مصرف است. به عنوان مثال، اگر روی بر چسب برای کلسیم، 97% ذکر شده باشد، به آن معنا است که با هر وعده از آن غذا یا دارو 97% کلسیم مورد نیاز روزانه وارد بدن می شود توجه داشته باشید که سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای چربی ترانس، مقدار ارزش روزانه تعیین نکرده است به همین ترتیب برای قند نیز ارزش روزانه ذکر نشده است. برای آنکه از ارزش درصد روزانه، سودی ميبايست حاصل گردد. برای انتخاب اغذیه سرشار از ویتامین ، مواد معدنی و فیبر از این ارزش استفاده کرده و واغذیه دارای چربی، کلسترل و سدیم زیاد را محدود نمائید ارزش تغذیه ای وسیله ای جهت آگاهی دادن به مصرف کننده مواد غذایی و دارويي در مورد درشت و ریز مغذی هایی است که در مقدار گرم بيان شده دریافت می کند. |
|||
۱۳۹۳/۱۱/۲۷، ۰۸:۲۵ ق.ظ |
|
سپاس شده توسط: gholizadeh ، saeednikzad ، shahab160000
ارسال: #18
RE: آناليز و ارزش تغذيه اي برخي از دانه ها و .....
با سلام خدمت آقاي بخشي
Why Sprout ... چرا جوانه ؟ در خصوص قابل جذب بودن پروتئين و آهن و كليسم دانه هاي براي سهره يا قناري ، بايد به عرض برسانم طي تحقيقاتي كه انجام گرفته اكثر دانه ها بدليل محافظت از مواد مغذي خود در زمان خواب دانه ( قبل از جوانه زدن) موادي مانند قفل از اين مواد محافظت نموده كه حتي جذب آنها را ميسر نمي سازد يكي از اين مواد اسید فیتیک با کلسیم، منیزیم، آهن، مس و روی می چسبد، و آن را سخت به غیر قابل جذب و استفاده مينمايد . . با جوانه زدن دانه خنثی نمودن اسید فیتیک بسیار موثر است. فراتر از خنثي نمودن باز دارنده مواد مغذي در روند جوانه زني تغییرات دیگری در اين روند صورت ميگيرد كه به هضم دانه / حبوبات / كمك مي كند . "خیساندن نیز به کاهش محتوای چربی و تبدیل پروتئین های گیاهی متراکم به اسیدهای آمینه ساده برای هضم راحت تر کمک خواهد کرد. کربوهیدرات های پیچیده تر شروع به شکستن به مولکول گلوکز ساده تر مي كند و همين شكستن باعث عدم ايجاد نفخ در دستگاه گوارش و هضم آسان تر خواهد شد . "روند جوانه زنی نه تنها تولید ویتامین C، بلکه تغییر ترکیب غلات و دانه ها را در راه مفيدتر ميسازد جوانه محتوای ویتامین B، به خصوص B2، B5، B6 و کاروتن را به طور چشمگیری افزایش می دهد . در ضمن طبيعت غلات و دانه ها را از حالت اسيدي به قليايي تغيير داده كه خود اين امر از نظر سلامت بدن بسيار مورد اهميت ميباشد . مطلب آخر اينكه جوانه غلات و دانه ها نبايد لزج و داراي بوي بد جهت استفاده باشد و تعادل در مصرف آن نيز ميبايست رعايت گردد چون به دليل جذب سريعتر و بهتر مواد مغذي از جمله پروتئين و كلسيم و .... مشكلاتي از قبيل نقرس و ... در پرنده ايجاد خواهد نمود |
|||
۱۳۹۳/۱۱/۲۷، ۰۹:۲۳ ق.ظ |
|
سپاس شده توسط: saeednikzad ، shahab160000
ارسال: #19
RE: آناليز و ارزش تغذيه اي برخي از دانه ها و .....
سلام
به نظر شما شاهدانه جوانه زده باعث چربي آوردن پرنده ميشه يا شاهدانه جوانه نزده ؟ |
|||
۱۳۹۳/۱۱/۲۷، ۱۰:۴۰ ق.ظ |
|
سپاس شده توسط: saeednikzad
ارسال: #20
RE: آناليز و ارزش تغذيه اي برخي از دانه ها و .....
با سلام و احترام
در خصوص پرسش آقاي بخشي مبني بر شاهدانه جوانه زده باعث چربي آوردن پرنده ميشه يا شاهدانه جوانه نزده؟ طي تحقيق پژوهشگران طي دوره 8 روزه در جوانه زني دانه شاهدانه به شرح ذيل ميباشد : محتوای فیبر به طور قابل توجهی در طول هشت روز از رشد می کند توضیح اين تغيير شکل گیری سلول جدید بازسازی جوانه. محتوای فیبر را افزایش می دهد با توجه به دوره جوانه زنی(8 روز) به خصوص در چند روز انتهاي دوره مقدار فیبر منجر عمدتابه دلیل شکل گیری سلول جدید است که ترکیبات اصلی همراه دیوار (سلولز، لیگنین و همی سلولز)ميباشد . نتیجه گیری در طول جوانه زنی دانه شاهدانه، از دست دادن وزن رخ می دهد، عمدتا به دلیل استفاده از چربی و کربوهیدرات در روند تنفسی.افزایش محتوای مواد معدنی آشکار است، محتوای چربی دانه تحت کمی مهم و کیفی در طول جوانه زنی از شاهدانه محتوای چربی کاهش می یابد. اما افزایش پروتئین دانه در اين الگوی تحت تحولات مهم با اثر مثبت بر کیفیت بیولوژیکی پروتئین و بر بهره وری غذایی را شاهد هستيم . طي دوره 8 روزه جوانه زني دانه شاهدانه : ميزان خاكستر از 4% به 5% كاهش يافت . ميزان پروتئين از 18% به 21% كاهش يافت . ميزان كربوهيدرات از 27% به 20% در روزهاي 6 تا 8 اين اتفاق رخ مي دهد . ميزان چربي از 32% به 28% در روزهاي 6 تا 8 اين اتفاق رخ مي دهد . |
|||
۱۳۹۳/۱۱/۲۷، ۱۲:۲۱ ب.ظ |
|
سپاس شده توسط: محمدمهدی ، محمدمهدی ، saeednikzad ، hamid sokoot ، shahab160000
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان