آناليز و ارزش تغذيه اي برخي از دانه ها و ..... |
ارسال: #1
آناليز و ارزش تغذيه اي برخي از دانه ها و .....
با سلام و احترام
آناليز مواد مغذي برخي از بذرها و خوراكي هاي متداول براي تغذيه پرندگان با هدف ارتقا اطلاعات شما علاقمندان از مرجع هاي معتبر علمي تهيه و در اختيارتان قرار داده مي شود . نام علمی: گل گلرنگ / كافشه Scientific name: Carthamus tinctorius اطلاعات غذایی Nutrition Facts دانه گلرنگ، خشک Safflower seeds, dried مقدار در هر 100 گرم Amount Per 100 grams ٪ ارزش روزانه * کالری 517 Calories 517 % Daily Value* مجموع چربی 38 گرم Total Fat 38 g 58% چربی اشباع 3.7 گرم Saturated fat 3.7 g 18% چربی های غیر اشباع 28 گرم Polyunsaturated fat 28 g - اشباع نشده چربی 4.8 گرم Monounsaturated fat 4.8 g - کلسترول 0 میلی گرم Cholesterol 0 mg 0% سدیم 3 میلی گرم Sodium 3 mg 0% پتاسیم 687 میلی گرم Potassium 687 mg 19% مجموع کربوهیدرات 34 گرم Total Carbohydrate 34 g 11% پروتئین 16 گرم Protein 16 g 32% ویتامین A Vitamin A 1% کلسیم Calcium 7% ویتامین D Vitamin D 0% ویتامین B-12 Vitamin B-12 0% ويتامين ث Vitamin C 0% آهن Iron 27% ويتامين B6 Vitamin B-6 60% منيزيوم Magnesium 88% مقدار بالاي اسيد لينولئيك امگا 6 - موجب كاهش كلسترول و چربي conjugated linoleic acid (CLA). omega-6 |
|||
۱۳۹۳/۱۱/۲۵، ۰۹:۰۵ ق.ظ |
|
سپاس شده توسط: aventa ، farokh ، saeednikzad ، MR.rezvani ، hamid sokoot ، shahab160000
صفحه 4 (آنچه در بالا آمده است، نخستین ارسال این موضوع می باشد) |
ارسال: #31
RE: آناليز و ارزش تغذيه اي برخي از دانه ها و .....
مواد مغذي و ارزش غذايي - گياه خرفه (Purslane )
Energy 16 Kcal 1.50% Carbohydrates 3.4 g 3% Protein 1.30 g 2% Total Fat 0.1 g 0.50% Cholesterol 0 mg 0% Vitamins Folates 12 µg 3% Niacin 0.480 mg 3% Pantothenic acid 0.036 mg 1% Pyridoxine 0.073 mg 5.50% Riboflavin 0.112 mg 8.50% Thiamin 0.047 mg 4% Vitamin A 1320 IU 44% Vitamin C 21 mg 35% Electrolytes Sodium 45 mg 3% Potassium 494 mg 10.50% Minerals موادمعدني Calcium 65 mg 6.50% Copper 0.113 mg 12.50% Iron 1.99 mg 25% Magnesium 68 mg 17% Manganese 0.303 mg 13% Phosphorus 44 mg 6% Selenium 0.9 µg 2% این فوق العاده سبزی برگ سبز در کالری (فقط 16 کیلو کالری / 100G) و چربی بسیار کم است. با این حال، آن را غنی از فیبر در رژیم غذایی، ویتامین ها و مواد معدنی است. برگ های تازه حاوی اسیدهای شگفت آور ، چرب امگا 3 (α-لینولنیک اسید) از هر . 100 گرم از برگ خرفه تازه حدود 350 میلی گرم از α-لینولنیک اسید ارائه می کنند. مطالعات تحقیقات نشان می دهد که مصرف غذاهای غنی از اسیدهای ω-3 چرب ممکن است خطر بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی را کاهش دهد، و کمک به جلوگیری از توسعه ADHD، اوتیسم، و تفاوت های دیگر رشد و نمو در کودکان. خرفه یک منبع عالی از ویتامین A، (1320 IU / 100 گرم، فراهم می کند 44 درصد از RDA) یکی از بالاترین در میان سبزیجات برگ سبز است. ویتامین A یک آنتی اکسیدان طبیعی قدرتمند شناخته شده است و برای دید ضروری است. این ویتامین نیز مورد نیاز است برای حفظ غشاء مخاط سالم و پوست. مصرف سبزیجات طبیعی و میوه سرشار از ویتامین A شناخته شده است برای کمک به محافظت از سرطان ریه و دهان. خرفه یک منبع غنی از ویتامین C، و برخی از ویتامین های گروه B مانند ریبوفلاوین، نیاسین، پیریدوکسین و کاروتنوئیدها، و همچنین به عنوان مواد معدنی در رژیم غذایی، مانند آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و منگنز است. علاوه بر این، در حال حاضر در خرفه دو نوع رنگدانه آلکالوئید betalain، مایل به قرمز بتا cyanins و زرد بتا xanthins. هر دو نوع رنگدانه قوی آنتی اکسیدان هستند |
|||
۱۳۹۴/۰۱/۰۵، ۰۷:۴۱ ق.ظ |
|
سپاس شده توسط: gholizadeh ، sehreghanary ، hrs_2388 ، محمدمهدی ، MR.rezvani
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان