زمان کنونی: ۱۳۹۶/۰۹/۲۳، ۱۲:۲۳ ق.ظ درود مهمان گرامی! (ورودثبت نامورود با فیسبوکورود با گوگل پلاس)

تغذیه کاسکو

تغذیه کاسکو، غذایه غیر مجاز کاسکو، غذای مجاز کاسکو
*****
صاحب امتیاز و مدیرکل

کارشناسی
تاریخ عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۸
اعتبار: 46
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 2624
3495 سپاس گرفته‌شده در 273 ارسال
ارسال: #1
تغذیه کاسکو
همواره تغذیه مناسب یکی از مهمترین ارکان سلامت و میزان طول عمر هر موجود زنده است که نوع آن در جاندران نیز متفاوت است . تغذیه مناسب برای کاسکو شامل غلات ، میوه و سیزیجات و انواع آجیل و... می شود که در متن ذیل به معرفی دقیق آنها می پردازیم .
 
- آب سالم و پاکیزه :
 
حد اقل روزی  سه بار آب کاسکوی خود را چک کنید که پاک و عاری از هر گونه آلودگی باشد.آب نباید سرد باشد.
 
- میوه و سبزیجات مناسب برای کاسکو :

هویج،کدو،خربزه،کلم بروکلی،کلم پیچ،فلفل سبز یا قرمز،لوبیا سبز، کدوسبز،برگ کاهو،شاهی،اسفناج،کیوی،سیب،انبه،انگور،پرتقال،توت،زغال اخته،تمشک،توت فرنگی،سیب زمینی شیرین
 
میوه جات یا سیزیجات را کاملا با آب شسته و سپس به مقدار لازم داخل ظرفی جدا از خوراک خشک و آب برای کاسکو قرار دهید.
دقت کنید حتما میوه وسبزیجات تازه باشند چون سبزیجات پلاسیده و یا میوه خراب می تواند ایجاد مسمومیت کند.
حتما قبل از قرار دادن میوه مورد نظر دانه های درون آن را جداسازی کنید زیرا این دانه ممکن است حاوی سم سیانور باشد که برای کاسکوی شما بسیار خطرناک است.
سیب زمینی را پخته و بدون نمک و روغن به کاسکو دهید.
میوه های های هر فصل انتخاب کنید و هر بار یک نوع از آن را به کاسکو دهید تا به آن عادت نکند این کار باعث می شود که کاسکوی شما از همه میوه ها همیشه تغذیه کند.
 
- آجیل خام:
 
تخمه سیاه،تخمه سفید،تخمه قرمز،پسته،گردو،بادام،بادام هندی و...
 
تخمه بین 50 تا 70% نغذیه کاسکو را تشکیل می دهد.
دقت داشته باشید از خرید آجیل فاقد کیفیت و مانده به شدت خودداری کنید زیرا می تواند دارای انگل ها و سموم متعدد باشد.
از دادن آجیل بو داده نمکی یا ... جدا خود داری کنید زیرا سیستم گوارشی کاسکو با نمک،فلفل یا دیگر ادویه جات به هیچ عنوان سازگار نیست.
بهتر است آجیل را با پوست خشک به کاسکو دهید زیرا خرد کردن پوست آجیل برای کاسکو نوعی سرگرمی محسوب می شود.
 
- غلات:
 
 ذرت ،گندم،برنج،ماش،عدس،نخود و...
 
ذرت را می توانید پس از خرید با دقت بشویید  آنرا تکه تکه یا یا به صورت دان به کاسکو دهید.ذرت می تواند به صورت پخته یا خام به کاسکو داده شود.
برنج را پس از پخت بدون روغن و نمک می تواند به کاسکو بدهید.
گندم را می توانید به صورت جوانه، دانه خشک یا تر شده به کاسکو بدهید.
ماش،عدس و غلاتی از این قبیل را می توانید به صورت جوانه ی یا  پس از خیس کردن به کاسکو دهید توجه کنید که غلات تر شده نباید بیش از چند ساعت در ظرف بمانند زیرا احتمال گندیده شدن آنها وجود دارد.
 
- لیست برخی مواد برای کاسکو بر حسب نوع ویتامین موجود :
 
ویتامین C:
پرتغال،فلفل دلمه ای،کلم بروکلی،کرفس سبزی های برگ سبز تیره و...
بیوتین B:
سبزی های تیره مثل اسفناج،شاهی،جعفری
ویتامین B1:
انواع آجیل خام
ویتامین B2:
کلم بروکلی،شاهی،اسفناج،جعفری
ویتامین B3:
بادام زمینی
ویتامین B5:
پوسته حبوبات  خیس خورده و جوانه زده ، غلات ، آجیل 
ویتامین K: 
کلم بروکلی،اسفناج،جعفری 
ویتامین E: 
آجیل ، بادام زمینی ، ذرت
ویتامین A:
شاهی،اسفناج،جعفری،هویج،پرتغال،سیب زمینی شیرین
فیتوکمیکالها:
گیلاس،انگور،پرتغال
کلسیم: 
کلم بروکلی،سبزیهای تیره 
فسفر: 
حبوبات خیس خورده ، غلات خیس خورده 
منیزیم:
پرتغال،سیب،موز 
گوگرد:
کلم بروکلی و حبوبات خیس خورده 

-مواد غذایی مضر برای کاسکو:
 
مواد غذایی ذیل را هرگز به کاسکوی خود ندهید
- الكل و هر خوراكی كه حاوی الكل باشد.
- آووكادو
- هسته میوه های هلو،گیلاس و سیب و... هسته ی میوه ها دارای سیانور و غیرقابل هضم می باشد و برای کاسکو بسیار خطرناکند. 
- تمام خوراكی های حاوی كافئین 
- سیر و پیاز خام 
- ادویه 
- قارچ
 - سبزیجاتی مثل ریواس ، كرفس ، مارچوبه ، كنگر و ...
- پنیر 
- گوشت
- انواع نمک و روغن
- كاكائو و شكلات های حاوی كاكائو
 
آیا لازم است میوه ها را با مواد ضد عفونی کننده بشوییم ؟
خیر،شما نباید میوه یا خوراکی های دیگر را با مواد ضدعفونی کننده بشویید.
میوه هارا فقط با آب به دقت شست و شو دهید.
کاسکوی من عادت دارد سر سفره با ما بنشیند و ازغذای ما بخورد وپس تاکنون دچار مسمویتی نشده ؟
کاسکو دارای مقاومت فیزیکی بسیار بالایی است از طرفی طول عمر مفید کاسکو به 40 سال می رسد اما با توجه به تغذیه نا مناسب کاسکوی شما امکان مرگ زودرسش بسیار بالاست.
آیا مصرف بادام زمینی برای کاسکو مضر است ؟ 
بادام زمینی جزو دانه های چرب مورد علاقه ی کاسکو است که خوردن بیش از حد آن بدلیل چربی بالا می تواند به کبد پرنده شما آسیب وارد کند.از طرفی در بادام زمینی های مانده نوعی کپک سمی برای کاسکو تولید می شود که احتمال مسمومیت را برای کاسکو بالا می برد بنابراین بهتر است از بادام زمینی تازه و خام به عنوان غذای تشویقی و بسیار محدودبرای کاسکو استفاده شود.
۱۳۹۲/۰۹/۰۴، ۰۶:۲۲ ب.ظ
سوابق نقل قول




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان