دان مرمرشک |
ارسال: #1
دان مرمرشک
سلام:
امروز یکی دوستان از عطاری دانه مرمرشک خرید ولی متاسفانه هچکدوم از ما اطلاعی در مورد استفاده از این دونو نداریم.لطفا دوستان اگر اطلاعی در مورداین دانه دارنند توضیح بدن. 1_ طبع این دان سرد یا گرم؟ 2_در چه شرایطی وبه چه مقدار میشه به سهره داد؟ 3_میشه برای جوجه استفاده کرد یا نه؟ |
|||
۱۳۹۳/۰۸/۱۸، ۰۳:۵۲ ب.ظ |
|
سپاس شده توسط: سیدمحمد شریفی
ارسال: #2
RE: دان مرمرشک
یکی از روشهای مرسوم تو بعضی از شهرا اینکه بمحض ریختن اولین پر های سهره بالغ اونو در جای تاریک بمدت 20تا30 روز گذاشته و بعد گذشت این زمان سهره کاملا پرهاش نو شده یا بقولی تخت کرده تو این دوران کافشه دهن باز و مرمرشک و شاهدانه به سهره میدیم.
جوجه سهره ها رو هم وقتی سیبیل زد اونو جای تاریک گذاشته روز 13 شروع به پر ریزی میگنه و روز 25تا30 پرهای جدیدش با گل صورت نارنجی کم رنگ در میاد. دون مرو یا مرمرشک از دونهایی هست که تو 4تخم سرماخوردگی هست و بیشتر عطاری ها دارن. دوست عزیز طبعشو نمیدونم. |
|||
۱۳۹۳/۰۸/۱۸، ۰۴:۳۷ ب.ظ |
|
سپاس شده توسط: sitra3 ، محمدمهدی ، سیدمحمد شریفی ، m.56
ارسال: #3
RE: دان مرمرشک
سلام:
باتوجه به گفته های جناب بخشی ودیگردوستان طبع مرمرشک سرده. |
|||
۱۳۹۳/۰۸/۱۸، ۰۸:۵۵ ب.ظ |
|
سپاس شده توسط: محمدامين كاوسی ، sitra3 ، سیدمحمد شریفی ، meisam_th1980 ، meisam_th1980 ، محمدمهدی ، m.56
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان