زمان کنونی: ۱۴۰۳/۰۲/۱۳، ۰۱:۳۹ ق.ظ درود مهمان گرامی! (ورودثبت نامورود با فیسبوکورود با گوگل پلاس)

دان مرمرشک

*
کاربر انجمن

لیسانس
تاریخ عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۲۵
اعتبار: 3
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 258
142 سپاس گرفته‌شده در 65 ارسال
ارسال: #1
دان مرمرشک
سلام:
امروز یکی دوستان از عطاری دانه مرمرشک خرید ولی متاسفانه هچکدوم از ما اطلاعی در مورد استفاده از این دونو نداریم.لطفا دوستان اگر اطلاعی در مورداین دانه دارنند توضیح بدن.
1_ طبع این دان سرد یا گرم؟
2_در چه شرایطی وبه چه مقدار میشه به سهره داد؟
3_میشه برای جوجه استفاده کرد یا نه؟
۱۳۹۳/۰۸/۱۸، ۰۳:۵۲ ب.ظ
سوابق نقل قول
سپاس شده توسط: سیدمحمد شریفی
*
کاربر انجمن

lisans barq
تاریخ عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
اعتبار: 0
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 42
29 سپاس گرفته‌شده در 17 ارسال
ارسال: #2
RE: دان مرمرشک
یکی از روشهای مرسوم تو بعضی از شهرا اینکه بمحض ریختن اولین پر های سهره بالغ اونو در جای تاریک بمدت 20تا30 روز گذاشته و بعد گذشت این زمان سهره کاملا پرهاش نو شده یا بقولی تخت کرده تو این دوران کافشه دهن باز و مرمرشک و شاهدانه به سهره میدیم. 
جوجه سهره ها رو هم وقتی سیبیل زد اونو جای تاریک گذاشته روز 13 شروع به پر ریزی میگنه و روز 25تا30 پرهای جدیدش با گل صورت نارنجی کم رنگ در میاد.
دون مرو یا مرمرشک از دونهایی هست که تو 4تخم سرماخوردگی هست و بیشتر عطاری ها دارن.
دوست عزیز طبعشو نمیدونم. 
 
۱۳۹۳/۰۸/۱۸، ۰۴:۳۷ ب.ظ
سوابق نقل قول
سپاس شده توسط: sitra3 ، محمدمهدی ، سیدمحمد شریفی ، m.56
****
مدیر بخش سهره

لیسانس
تاریخ عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۶
اعتبار: 92
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 3515
2706 سپاس گرفته‌شده در 544 ارسال
ارسال: #3
RE: دان مرمرشک
سلام:
باتوجه به گفته های جناب بخشی ودیگردوستان طبع مرمرشک سرده.
۱۳۹۳/۰۸/۱۸، ۰۸:۵۵ ب.ظ
سوابق نقل قول




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان