زمان کنونی: ۱۴۰۳/۰۱/۳۱، ۰۱:۰۱ ب.ظ درود مهمان گرامی! (ورودثبت نامورود با فیسبوکورود با گوگل پلاس)

راهکاری برای فساد دیرتر غذای تخم مرغی

*
کاربر انجمن

کارشناسی
تاریخ عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۹
اعتبار: 0
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 51
56 سپاس گرفته‌شده در 14 ارسال
ارسال: #1
راهکاری برای فساد دیرتر غذای تخم مرغی
سلام دوستان
از اونجا که اکثر دوستان ، پرورش قناری رو در کنار شغل اصلی دنبال میکنن و شاید خیلی ها مثل خود بنده فقط به عنوان یه عشق بهش نگا می کنند نه شغل ؛ شاید نتونن مدام و ساعت به ساعت به پرنده هاشون سر بزنن و در فصل جوجه کشی نیاز هست غذای نرم مدام در اختیار جوجه ها باشه حالا کسی از دوستان پیشنهادی اگه داره که بشه با یه افزودنی به غذای تخم مرغی حداقل تا 5 ، 6 ساعت اونو قابل استفاده نگه داشت (و از این طریق با گذاشتن غذای بیشتر در اختیار پرنده ، نیاز به سرکشی مداوم رو حذف کرد ) فک کنم کمک بزرگی به خیلی ها از جمله من کرده باشه
با تشکر از همه دوستان و اساتید
۱۳۹۲/۱۰/۰۲، ۰۵:۵۴ ب.ظ
سوابق نقل قول
****
ناظم ارشد

لیسانس
تاریخ عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۱۵
اعتبار: 39
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 2232
2041 سپاس گرفته‌شده در 780 ارسال
ارسال: #2
RE: راهکاری برای فساد دیرتر غذای تخم مرغی
با سلام من باهاش نان سوخاری پودر شده و پودر سریا میکس میکردم تا 24 ساعت دوام میاورد و نمیگندید چون سریا آنتی بیوتیکه،الان که سریای اصلی گیر نمیاد فکر کنم با یه آنتی بیوتیک ضعیف میشه جایگزینش کرد
امضای سیدمحمد شریفی با سلام نام کاربری سابقم silverman909 بود
۱۳۹۲/۱۰/۰۲، ۰۹:۲۶ ب.ظ
سوابق نقل قول
**
پژوهشگر انجمن

کارشناسی
تاریخ عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۵
اعتبار: 17
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 1374
879 سپاس گرفته‌شده در 194 ارسال
ارسال: #3
RE: راهکاری برای فساد دیرتر غذای تخم مرغی
سلام جناب شریفی
من 2ساله از ترکیب تخم مرغ و آرد سوخاری استفاده میکنم که در آرد سوخاری سریا و نکتون ام اس آ هم ترکیب میکنم،به اضافه خرفه و هویج(امسال هم روغن جوانه گندم اضافه کردم) با این حال بعد از 3الی4 ساعت شبیه خمیر شده و بو میگیره که مجبور به تعویض هستم.
24ساعت زیاد نیست برای تخم مرغ حتی اگر هویج هم از ترکیب حذف شود؟
ببخشید که نظر میدم،من طی این 2 3 سال که عضو انجمن هستم خیلی مطالب از خود شما آموختم ولی با این نظر شما مخالفم.
۱۳۹۲/۱۰/۰۲، ۱۱:۴۱ ب.ظ
سوابق نقل قول
مدیر بازنشسته

کارشناسی
تاریخ عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۰۸
اعتبار: 107
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 548
5295 سپاس گرفته‌شده در 1082 ارسال
ارسال: #4
RE: راهکاری برای فساد دیرتر غذای تخم مرغی
غذای تخم مرغی اگر در یخچال نگهداری بشود تا سه روز قابل استفاده است ولی هنگامی که در قفس قناری قرار می دهید باید کمتر از دو ساعت عوض کنید هر چه زودتر عوض کنید بهتر است. در غیر اینصورت از غذای تخم مرغی آماده استفاده کنید . قبلا هم نحوه تهیه آن در منزل را آموزش داده ام
۱۳۹۲/۱۰/۰۳، ۱۲:۳۸ ق.ظ
سوابق نقل قول
****
ناظم ارشد

لیسانس
تاریخ عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۱۵
اعتبار: 39
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 2232
2041 سپاس گرفته‌شده در 780 ارسال
ارسال: #5
RE: راهکاری برای فساد دیرتر غذای تخم مرغی
 با تشکر از نظر شما آقای نیکزاد عزیز،نکته اینجاست که من آرد سوخاری و سریا را به نسبت زیاد با تخم مرغ رنده شده قاطی میکنم جوریکه شکل پودر گلوله شده بخود میگیره نه خمیر و بعد از یکساعت تقریبا خشک میشه،شما درست میفرمایید اگر خمیری درستش کنید بعد از دو سه ساعت بو میگیره و خراب میشه،روشی که من پیشنهاد کردم حداقل از صبح تا عصر جوابگو خواهد بود
۱۳۹۲/۱۰/۰۳، ۰۸:۴۵ ق.ظ
سوابق نقل قول
**
پژوهشگر انجمن

کارشناسی
تاریخ عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۵
اعتبار: 17
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 1374
879 سپاس گرفته‌شده در 194 ارسال
ارسال: #6
RE: راهکاری برای فساد دیرتر غذای تخم مرغی
یکی از دوستان خودم بدنبال یک روش برای این کار هست که اساتید بهش غذای تخم مرغی خشک کوئیکو رو پیشنهاد دادند.
اگر روشی که گفتید کاملا مطمعن هستید لطفا نسبت دقیق ترکیب رو برای یک تخم مرغ بفرمائید.
مقدار مصرف سریا 10گرم در یک کیلو غذای پرورشی هست که میشه 1گرم در 100گرم غذای پرورشی(معادل 2عدد تخم مرغ) و آرد سوخاری هم بین 1قاشق تا 2قاشق برای هر تخم مرغ به نسبت آب تخم مرغ تا زیاد نرم و خیلی هم خشک نشود.شما بیشتر از این مقدار مصرف میکنید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
۱۳۹۲/۱۰/۰۳، ۰۷:۰۵ ب.ظ
سوابق نقل قول
****
ناظم ارشد

لیسانس
تاریخ عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۱۵
اعتبار: 39
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 2232
2041 سپاس گرفته‌شده در 780 ارسال
ارسال: #7
RE: راهکاری برای فساد دیرتر غذای تخم مرغی
باسلام مجدد بنده نیم کیلو نان سوخاری رو آرد میکردم و یک بسته سریا باهاش قاطی میکردم  بعد از آن یکعدد تخم مرغ آب پز شده را رنده میکردم و چند قاشق از پودر مذکور به آن اضافه میکردم و هم میزدم جوری که شکل پودر گلوله شده بخود میگرفت دقیق یادم نمیاد چقدر از مخلوط آرد و سریا بهش میزدم ولی هرچی بود خمیری نبود واز صبح تو قفس میذاشتم بعد از ظهر باقیماندشو خارج میکردم البته اگر چیزی ازش میماند وبیرون قفس دیدم تا 24 ساعت و بیشتر اصلا بو نمیگرفت حالا شما برا اطمینان دو عدد سریا با نیم کیلو نان سوخاری پودر شده قاطی کنید ضمنا از غذاهاییکه بمدت طولانی ماندگاری دارند میتونید از سیب و هویج رنده شده استفاده کنید.متاسفانه دوساله بدلیل حساسیت تنفسی نسبت به قناری نمیتونم نگهداری کنم.و فعلا طوطی دارم فقط...
۱۳۹۲/۱۰/۰۳، ۰۸:۰۶ ب.ظ
سوابق نقل قول
*
کاربر انجمن

فوق دیپلم
تاریخ عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۷
اعتبار: 2
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 43
184 سپاس گرفته‌شده در 65 ارسال
ارسال: #8
RE: راهکاری برای فساد دیرتر غذای تخم مرغی
با سلام 
با اجازه اساتید محترم
من خودم نسبت آرد سوخاری به تخم مرغ رو طوری انتخاب میکنم که مخلوط بدست آمده حالت چسبندگی نداشته باشه و چیزی شبیه بیسکوئیت نیمکوب بشه و این مخلوط رو چیزی حدود 10 تا 12 ساعت از صبح تا بعد از ظهر تو قفس استفاده میکنم
 
۱۳۹۲/۱۰/۰۴، ۱۱:۲۴ ق.ظ
سوابق نقل قول
قناری باز62

 
سپاس‌ها:
سپاس گرفته‌شده در ارسال
ارسال: #9
RE: راهکاری برای فساد دیرتر غذای تخم مرغی
 باسلام
از اونجا که بیشترین مصرف تخم مرغ در دوران جوجه دهی قناری هست من پس از جوشاندن 3تخم مرغ یکشو رنده با هویج خرفه مخلوط میکنم و2تخم مرغ دیگهرو با پوست داخل یخچال میذارم سری بعد دوباره رنده میکنم تا حالا مشکلی پیش نیومده
ممنونم
۱۳۹۲/۱۰/۲۰، ۰۸:۰۹ ب.ظ
نقل قول
*
کاربر انجمن

دیپلم
تاریخ عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۶
اعتبار: 4
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 23
563 سپاس گرفته‌شده در 164 ارسال
ارسال: #10
RE: راهکاری برای فساد دیرتر غذای تخم مرغی
دوست عزیز جناب عمران ودوستان عزیز
غذای تخم مرغی همونطور که قبلا توی یکی از پستام عرض کرده بودم بارعایت همون درصد ترکیب ارد سوخاری کم وقتی روش روغن زیتون به ازای هریک تخم مرغ یک قاشق چایخوری اضافه کنید ازصبح تا عصر تازه وخوشبو میمونه البته اگر اب هویج رو بگیرید بهتره
(آزمایش کنید)
۱۳۹۲/۱۰/۲۱، ۱۲:۲۴ ق.ظ
سوابق نقل قول


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه غذای تخم مرغی قناری (غذاهای آماده موجود در بازار) Erfan 37 31,173 ۱۳۹۶/۰۱/۱۴، ۰۱:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: محمدمهدی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان