زمان کنونی: ۱۴۰۳/۰۲/۰۷، ۰۹:۵۱ ق.ظ درود مهمان گرامی! (ورودثبت نامورود با فیسبوکورود با گوگل پلاس)

طبیعت گیاهان

*
کاربر انجمن

هیچلم
تاریخ عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
اعتبار: 7
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 702
601 سپاس گرفته‌شده در 198 ارسال
ارسال: #1
خرفه و تخم خرفه
تخم خرفه تصفیه کننده خون و تسکین دهنده‌ی تشنگی است و برای رفع سرفه می‌تواند مفید باشد. در طب سنتی به عنوان تب‌بر، ضدعفونی کننده، ضداسکوربوت (بیماری‌های ناشی از کمبود ویتامین C)، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده می‌شود.
تخم خرفه :


گیاه خرفه با اسم علمی Portulaca Oleracea و با نام انگلیسی Purslane از تیره پرتولاکاسه (Portulacaceae) است که برگ‌های گوشتی و بذرهای سیاه ریز دارد. گیاه یک ساله است که ارتفاع تا حدود 40 سانتی‌متر در مراحل بذردهی می‌رسد.
عکس گیاه:


در خصوص خاستگاه اولیه آن اختلاف نظر وجود دارد، ولی در کشورهای ایران، استرالیا، هند، آفریقای شمالی و در آمریکا رشد می‌کند. خرفه برگ‌های گرد کشیده با ساقه گوشتی به رنگ قرمز ارغوانی دارد. گل‌های آن به رنگ زرد در انتهای ساقه تشکیل شده و اوایل روز تا ساعت 9 الی 11 باز می‌ماند.

ریشه گیاه راست است و انشعابات فیبری دارد که می‌تواند به اعماق خاک نفوذ و از رطوبت زیرین خاک استفاده کند.

این گیاه دارویی که معمولاً به صورت خودرو در باغچه منازل، کنار جوی‌ها و در مناطق مرطوب می‌روید، شاید زیاد مورد توجه نباشد اما اکنون کشف‌های مهمی در مورد آن انجام شده که توسط سازمان بهداشت جهانی لقب اکسیر جهانی (Global panacea) به آن داده شده است. این گیاه از سوی این سازمان متداول‌ترین گیاه دارویی مورد استفاده در جهان ذکر شده است. معمولاً قسمت‌های هوایی این گیاه که شامل برگ، ساقه و دانه‌های آن است، مورد استفاده قرار می‌گیرد.


خواص گیاه خرفه در طب سنتی
* خرفه از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی خیلی سرد و تر و دارای نیروی قابضه است.

* گیاه دارویی «خرفه» در درمان اختلالات و التهابات مجاری ادراری موثر است.

«خرفه» در طب سنتی به عنوان تب بر، ضد عفونی کننده، ضد اسکوربوت (بیماری‌های ناشی از کمبود ویتامین C)، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده می‌شود.

امام صادق (ع) می فرمایند: بر روی زمین سبزی خوردنی شریف‌تر از آن نیست و سبزی خوردنی حضرت فاطمه (س) است

* در بسیاری از کشورها، از قبیل کشورهای عربی همسایه، این گیاه دارویی را به عنوان سبزی خوراکی در سبزی فروشی‌ها به فروش می‌رسانند و از شیره خرفه و یا له شده برگ‌ها و ساقه آن به صورت موضعی برای رفع درد، تورم و التیام زخم‌های سوختگی، کاهش تورم و آبسه‌ها، گزیدگی نیش حشرات و عقرب گزیدگی استفاده می‌شود.

* این گیاه در مصرف داخلی قطع کننده و بند آورنده خون‌ریزی است و همچنین عصاره ساقه و برگ آن برای درمان بیماری‌های کبدی مفید است.

* از جوشانده این گیاه که آب آن گرفته شده است در معالجه اسهال و برای رفع سرفه، تسکین دردهای سینه و سوزش مجرای ادرار و مثانه و رفع حرارت رحم و سوزش آن استفاده می‌شود.

* همچنین مصرف خوراکی «خرفه» به عنوان سبزی خام و یا پخته همراه با پیاز و روغن جهت تقویت روده‌ها، قطع اسهال و تب استفاده می‌شود و مصرف خام برگ و ساقه آن به صورت سالاد و همراه با سرکه برای درد کلیه مفید است.

* ضماد ریشه خرفه برای رفع زگیل پوستی استفاده می‌شود.

* ضماد خرفه بر روی پیشانی سبب از بین رفتن سردرد و دردهای میگرنی می‌شود.

* گفتنی است؛ گیاه خرفه در دامپزشکی برای درمان بیماری‌های تب‌دار و برای خنک کردن بدن، دفع سموم و تصفیه خون به صورت پودر و جوشانده استفاده می‌شود.

* این گیاه در بیماران آسمی اثر گشاد کننده مجاری تنفسی و پایین آورنده قند خون را دارد و خاصیت تقویت عضلات قلبی و ضد توموری نیز در آن دیده شده است.

* برگ و ساقه‌ی خرفه مسکن صفرا است و حرارت خون و کبد و معده را تسکین می‌دهد و برای تسکین حدت تب‌های گرم و صفراوی و تسکین عطش و کنترل ترشح ادرار در مورد بیماری دیابت مفید است.

* در مواردی که چرک از سینه آید قطع می‌کند و برای خرد کردن سنگ مثانه و ازدیاد ترشح بول مفید است، یعنی مدر است.

* جویدن برگ آن به مقدار کم، کندی دندان را رفع می‌کند (که از خوردن میوه ترش و یا علت دیگری ایجاد شده باشد) و زیاد جویدن آن کندی دندان ایجاد می‌کند.

* از عصاره آن برای التهاب‌های گرم چشم با مالیدن در محل ملتهب استفاده می‌شود.

* ضماد برگ و ساقه آن با روغن گل سرخ برای تسکین سردردهای گرم و ورم‌های گرم نافع است و با آرد جو برای جرب نافع است.

* ضماد برگ و ساقه آن به تنهایی برای تسکین حرارت اعضا و سوختگی آتش مفید است و اگر بر معده و کبد گذارند برای تسکین حرارت آن‌ها مفید است و اگر با حنا تهیه شود و بر کف دست و پا گذارده شود برای حرارت و پیسی‌های دست و پا در صورت تکرار مفید خواهد بود.

* اشتها را کاهش می‌دهد و اسراف در خوردن آن، نور چشم را نقصان می‌دهد.

* افراد سرد مزاج باید آن را با نعناع و کرفس بخورند.



خرفه از نظر احادیث

امام صادق (ع) می فرمایند: بر روی زمین سبزی خوردنی شریف‌تر از آن نیست و سبزی خوردنی حضرت فاطمه (س) است و عقل را زیاد می‌کند.



علف هرزی که روغن می‌شود
اخیراً پژوهشگران دانشگاه تبریز موفق به شناسایی قابلیت استفاده از گونه‌ای علف هرز شدند که بنا به گفته آنان می‌تواند از این پس به عنوان منبعی جدید برای استخراج روغن خوراکی به چرخه صنایع غذایی کشور وارد شود. این گیاه ناشناخته خرفه نام دارد که گویا منبعی غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع، به خصوص امگا3 تلقی می‌شود.

خرفه در فهرست گیاهان خوراکی نیست و در کشاورزی به عنوان علف هرز شناخته می‌شود، ولی آنچه این گیاه را متمایز می‌کند، وجود اسید چرب امگا3 زیاد در برگ آن (قسمت رویشی) است. البته دیگر گیاهان مثل کلزا یا بذر کتان نیز امگا3 دارند، ولی این ماده در بذرهای آن‌ها یافت می‌شود. حدود 70 درصد اسیدهای چرب تشکیل‌دهنده روغن آن غیر اشباع بوده و حدود 50 درصد آن را تنها اسید چرب امگا3 تشکیل می‌دهد.

از جوشانده این گیاه که آب آن گرفته شده است در معالجه اسهال و برای رفع سرفه، تسکین دردهای سینه و سوزش مجرای ادرار و مثانه و رفع حرارت رحم و سوزش آن استفاده می‌شود

استفاده از اسیدهای چرب غیر اشباع موجب کاهش کلسترول خون می‌شود. منبع اصلی اسید چرب امگا3 روغن ماهی است، ولی منابع گیاهی نیز حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع شده‌اند. امروز از گیاهانی مثل بادام زمینی، کلزا، آفتابگردان، ذرت و هسته انگور روغن استخراج می‌شود، ولی از خرفه در دنیا روغن استخراج نمی‌شود.

علاوه بر وجود امگا3 در قسمت رویشی آن، مواد معدنی مثل منیزیم، پتاسیم، کلسیم و همچنین ویتامین ث (16 میلی‌گرم در 100 گرم ماده‌تر) به مقدار زیاد در بافت‌های آن وجود دارد. غنی بودن از اکسیدان‌ها (رنگ قرمز ساقه) از دیگر مزیت‌های این گیاه است. خرفه سرشار از بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین آ)، B1 و B2 نیز می‌باشد.

مقدار روغن کل در برگ پایین است که بهتر است از برگ‌های آن به صورت تازه خوری به عنوان مناسب‌ترین سبزی و از بذرهای آن که حدود 20 - 15 درصد روغن دارد، به عنوان منبع استحصال روغن استفاده شود. حتی اگر روغن این گیاه با روغن‌های دیگر مخلوط شود، کیفیت آن‌ها را از لحاظ ارزش غذایی افزایش خواهد داد و این امر به سلامت جامعه کمک خواهد کرد.



طریقه‌ی استفاده

* فراموش نکنید ارزش غذایی این سبزی به مراتب بیشتر از بعضی سبزیجات معمول است بنابراین، توصیه به تازه‌خوری برگ‌های این سبزی با ماست یا اضافه کردن چند گرم از آن به سالاد مناسب خواهد بود.

* قسمت‌های هوایی جوان گیاه را می‌توان به صورت بورانی نیز استفاده کرد که برای درست کردن بورانی، برگ‌ها و قسمت‌های هوایی این گیاه را با مقداری آب می‌جوشانند، سپس آن‌ها را صاف کرده و به آن مقداری پیازداغ و تخم مرغ اضافه می‌کنند.

* مقدار خوراک از آب برگ ساقه آن 40 گرم که با 8 گرم نبات یا شکر مخلوط کرده و خورده می‌شود.



خواص تخم خرفه
* از خواص تخم خرفه می‌توان به تصفیه کنندگی خون، رفع التهابات گوارشی، رفع سرفه و تسکین دهنده تشنگی اشاره کرد.

* از تخم خرفه همچنین در شیرینی پزی و برای تزئین، به خصوص تزئین شیرینی نان برنجی استفاده می‌شود.

* تخم خرفه تقویت کننده قوای عمومی بدن است.

* تخم گیاه خاصیت ضد کرم، به خصوص علیه کرم کدو دارد.

من که نمیدونستم این گیاه اینقدر خواص داره امیدوارم این اطلاعات به دردتون بخوره موفق باشید
۱۳۹۱/۰۲/۲۷، ۰۹:۳۳ ق.ظ
سوابق نقل قول
*
کاربر انجمن

دیپلم
تاریخ عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۰
اعتبار: 12
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 2476
574 سپاس گرفته‌شده در 146 ارسال
ارسال: #2
آشنایی با سیاه دانه و خواص آن
همه چیز در مورد سیاه دانه و خواص آن

برترین ها : سیاه دانه از آن دست داروهای گیاهی پرفایده و پرخاصیت است که نه تنها در سبد هر عطار بلکه در آشپزخانه هر خانم خانه‌داری به چشم می‌خورد. کافی است سراغ مادر خانواده یا مادربزرگ‌تان بروید تا از برخی از رایج‌ترین کاربردها و خواص درمانی سیاه‌دانه مطلع شوید. خواص مقوی و اهمیت این گیاه دارویی در درمان بیماری‌های سطحی دستگاه گوارش، کلیه‌ها و تاثیر درمانی آن در پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری‌های مزمن از جمله سرطان، موجب شد برای این شماره از مجله ایده‌ال به بررسی خواص درمانی این دانه‌های سیاه اما درمانگر در طب سنتی ایران بپردازیم.


همه چیز در مورد سیاه دانه و خواص آن

همه چیز در مورد سیاه دانه و خواص آن


برای کاهش درد زایمان

به اعتقاد بسیاری از درمانگران طب سنتی مصرف سیاه‌دانه در روزهای پایانی بارداری تاثیر زیادی در کاهش درد زنان باردار و افزایش میزان مقاومت بدن آن‌ها خواهد داشت. براساس دیدگاه این درمانگران مصرف ترکیبی از دانه‌های سیاه‌دانه و عسل توسط مادران باردار می‌تواند علاوه بر کنترل فشار و درد ناشی از زایمان به افزایش توان و قوای جسمی این گروه نیز کمک کند. برای تهیه این ترکیب کافی است ۱۰۰ گرم عسل پاستوریزه و طبیعی را با ۲۵ گرم از پودر سیاه دانه و مقدار اندکی روغن حیوانی ترکیب کرده و آن را در ناحیه شکم و کمر به‌صورت موضعی مصرف کنید. پس از مالیدن این مرهم روی شکم آن را با کمک دستمال یا پوششی مناسب ببندید و اجازه بدهید گرم باقی بماند.


با درد کلیه خداحافظی کنید

یکی دیگر از خواص درمانی سیاه‌دانه کاهش دردهای ناشی از سنگ کلیه و بیماری‌های کلیوی است. درمانگران طب سنتی برای کاهش دردهای ناحیه کلیه به بیماران خود توصیه می‌کنند از روغن گیاهی سیاه‌دانه به‌صورت موضعی در محل درد استفاده کنند. به این ترتیب به بیمار توصیه می‌شود روزی ۲ بار و هر بار ۱۰ قطره از روغن سیاه‌دانه را برای ماساژ دادن ناحیه کلیه در بدن استفاده کند. این ماساژ پس از گذشت ۱۰ روز تاثیری بسیار معجزه‌آسا در کاهش دردهای ناحیه کلیه خواهد داشت.


روغن سیاه دانه و روماتیسم

درمانگران طب سنتی ایران برای کاهش دردهای مفصلی رایج در فصل زمستان و همچنین برای تسکین دردهای بیماری‌هایی استخوانی- مفصلی از قبیل روماتیسم، آرتروز و آرتریت به بیماران خود توصیه می‌کنند از روغن گیاهی سیاه دانه استفاده کنند. این درمانگران ماساژ ناحیه درد را با کمک روغن سیاه دانه و گرم نگه داشتن آن با کمک باندهای کشی و پشمی را موثرترین راه برای کنترل دردهای ناشی از این بیماری‌ها می‌دانند. درمانگران توصیه می‌کنند پیش از استفاده از روغن سیاه‌دانه آن را برای مدت کوتاهی روی حرارت به درجه ولرم برسانید و سپس از آن برای ماساژ مفاصل و استخوان‌ها استفاده کنید.


جوش‌درمانی با روغن کنجد و سیاه‌دانه

برای درمان جوش‌های زیر پوستی نسخه‌ای کاربردی در طب سنتی ایران وجود دارد که یک بار به امتحان کردن آن می‌ارزد. درمانگران طب سنتی برای درمان جوش‌های زیرپوستی به مراجعان خود توصیه می‌کنند ۳ قاشق از سیاه دانه پودر شده را با یک تا ۲ قاشق روغن کنجد ترکیب کنند و این ترکیب را برای ۲ هفته روی پوست خود ماسک کنند. استفاده از این ماسک کمک می‌کند تا جوش‌های زیرپوستی به مرور از پوست خارج شده و پوست صورت بیمار پس از ۲هفته به شفافیت و صافی برسد.


مسکنی برای دردهای شکمی

یکی دیگر از شایع‌ترین موارد درمانی سیاه‌دانه، تاثیر معجزه‌آسای آن بر درمان و تسکین نفخ شکم است. خاصیت ضد‌نفخی سیاه دانه به حدی زیاد است که از زمان‌های بسیار دور از آن برای درمان این اختلال استفاده می‌کردند. در زمان‌های گذشته نیز درمانگران برای درمان بیمارانی که به دلیل زیاده‌روی در مصرف غذا دچار درد شکم می‌شدند، مصرف سیاه دانه را تجویز می‌کردند. دانه های سیاه دانه به دلیل خواص ضد‌توموری و ضد‌باکتریایی که دارند نه تنها در درمان نفخ شکم بلکه در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های سرطانی و مزمن نیز بسیار موثرند.


کنترل عوارض شیمی درمانی با سیاه‌دانه

دانه‌های سیاه‌دانه و روغن گرفته شده از آن به دلیل خواص درمانی ویژه‌ای که دارد از جمله بهترین داروهای گیاهی و طبیعی برای بیمارانی محسوب می‌شود که به دلیل شیمی درمانی یا مصرف داروهای شیمیایی دچار نارسایی و اختلال در عملکرد کلیه‌ها می‌شوند. با مصرف روغن سیاه‌دانه می‌توان مانع از دفع پروتئین از ادرار شد و تا حد زیادی کراتین موجود در خون را کنترل و مهار کرد. از این رو افرادی که در معرض شیمی درمانی قرار دارند، می‌توانند با مشاوره با درمانگر طب سنتی و مصرف سیاه دانه بخشی از عوارض جانبی شیمی‌درمانی را بر کلیه‌های‌شان کنترل کنند.
به اشتراک بگذارید...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۲/۲۸، ۰۳:۰۳ ب.ظ، توسط Erfan.)
۱۳۹۱/۰۲/۲۷، ۰۳:۴۲ ب.ظ
سوابق نقل قول
*
کاربر انجمن

دیپلم
تاریخ عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۰
اعتبار: 12
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 2476
574 سپاس گرفته‌شده در 146 ارسال
ارسال: #3
خواص شبدر قرمز

شبدر قرمز (Red Clover (Trifolium pratense یک گیاه دائمی است که به طور معمول در اروپا، آسیا و آفریقا می روید و بومی آمریکای شمالی است. به عنوان غذایی برای چرای دام ها و به عنوان یک کود کشاورزی غنی از نیتروژن است.
مشخصات ظاهری:

شبدر قرمز عضوی از خانواده ی Leguminosae است و می تواند حدود 30 تا 70 سانتی متر رشد کند و گل های لوله ای شکل صورتی - بنفش دارد.
قسمت هایی از گیاه که استفاده می شود:

* گل های آن: که معمولا عصاره ی گل های شبدر قرمز در فرم استاندارد به صورت قرص به کار می رود.

* برگ های شبدر قرمز نیز به عنوان سالاد و گل های آن به صورت چای استفاده می شود.

استفاده دارویی، فواید و مضرات شبدر قرمز

* شبدر قرمز از گذشته های دور در چین، اروپا و روسیه برای درمان سنتی بسیاری از بیماری ها به کار می رفت. درمان بیماری هایی مثل آسم، بیماری های مزمن کبد و دستگاه گوارش، ناراحتی های چشمی و سوختگی از آن جمله بودند.

* اعتقاد بر این است که شبدر قرمز به تصفیه ی خون از طریق بهبود چرخه های تولید ادرار، مخاط و صفرا کمک می کند.

* پماد (مرهم) شبدر قرمز به طور سنتی برای درمان بیماری های پوستی مثل اگزما و پسوریازیس به کار می رود.

* نمونه هایی نیز از استفاده از شبدر قرمز برای درمان سرفه های کوتاه مدت کودکان موجود است.

* شبدر قرمز یک منبع سرشار از ایزوفلاوون، فورمونکتین، بیوکانین A، دیادزین، جنیستین است که هورمون های طبیعی به شمار می روند.

* مکمل شبدر قرمز به صورت گسترده ای در دنیا برای درمان نشانگان یائسگی و همین طور برای حفظ سلامتی و شادابی بعد از یائسگی به کار می رود.
مکمل شبدر قرمز

* آزمایشات کلینیکی نشان می دهد که عصاره شبدر قرمز می تواند برای درمان گر گرفتگی مرتبط با یائسگی مفید باشد.

* به علاوه می تواند برای زنانی که از درد سینه رنج می برند استفاده شود.

* مشخص شده که شبدر قرمز اثر مثبتی بر فشار خون بالا دارد.

* مدارک خوبی وجود دارد که شبدر قرمز می تواند به بهبود پوکی استخوان کمک کند.

* طبق آزمایشات کلینیکی شبدر قرمز ضرری برای بافت های رحم و سینه ندارد.

* به علاوه شبدر قرمز یک ترکیب هورمونی طبیعی است. شامل ویتامین های ضروری، مواد معدنی مثل کلسیم، کروم، نیاسین، فسفر، پتاسیم، تیامین، منیزیم و ویتامین C می باشد.

* ترکیبات گیاهی شبدر قرمز برای خانم ها مفید به نظر می رسد.

عوارض جانبی بالقوه در شبدر قرمز

اثرات جانبی شبدر قرمز بسیار کم و ضعیف است؛ زودرنجی، تغییرات در قاعدگی زنان و افزایش وزن از آن جمله است.

مصرف عصاره ی شبدر قرمز با داروهای رقیق کننده ی خون مثل وارفارین و درمان های هورمونی تداخل می کند، اما این مسئله هنوز به وسیله نتایج تجربی ثابت نشده است.

گرچه مدرکی برای نگرانی وجود ندارد، اما سفارش شده که عصاره شبدر قرمز در زنانی که سابقه ی سرطان سینه دارند، به کار نرود.

زنان باردار و شیرده نباید از شبدر قرمز استفاده کنند.

منبع: تبیان
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۲/۲۸، ۰۳:۴۶ ب.ظ، توسط Erfan.)
۱۳۹۱/۰۲/۲۷، ۰۴:۰۰ ب.ظ
سوابق نقل قول
سپاس شده توسط: Arjon ، Mehdi_Sari
*
کاربر انجمن

هیچلم
تاریخ عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
اعتبار: 7
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 702
601 سپاس گرفته‌شده در 198 ارسال
ارسال: #4
بهترین روش برای داشتن خرفه درطول سال
با سلام با کاشتن تخم خرفه و نگهداری در شرایط هوای گرم میتونید در طول سال خرفه و حتی تخم خرفه تازه داشته باشید
اینم عکس

۱۳۹۱/۰۶/۱۴، ۱۱:۲۰ ق.ظ
سوابق نقل قول
*
کاربر انجمن

لیسانس
تاریخ عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۵
اعتبار: 37
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 435
1988 سپاس گرفته‌شده در 432 ارسال
ارسال: #5
RE: آشنایی با سیاه دانه و خواص آن
باسلام

در تکمیل فرمایشات دوست خوبم عماد ذر ، بنده هم نکاتی در مورد این دانه معجزه آسا تقدیم حضور میکنم .
Nigllesativa یا Graine noir یا دانه سیاه از عناصر اکتیو دارای رایحه خوش و مولد آسایش و ریلکس عضلانی تشکیل شده که
شامل فسفات ، آهن ، فسفر ، کلسیم ، سدیم ، پتاسیم ، کربن و اسید ها و هیدرات های بیشمار و دو نوع اسید و روغنهای
فرار و آلکولوئیدها و فیبرهاست .
این دانه خوشبوی آرامبخش بصورت سنتی در قسمتهای مختلف پاتولوژی ، تنفسی ، ورم معده ، تورم روده ، تورم جگر و طحال
گردش خون و بلاخره سلامتی و تندرستی کامل مورد استفاده قرار میگرفته است . دانه سیاه دارای آنتی بیوتیکهایی است که
اکثر ویروسها و باکتریها و میکروبها را ازبین میبرد . کاروتن آن ضد سرطان بوده و دارای هورمونهای جنسی تهییج کننده و نطفه
آور میباشد . روغن این دانه نیز شامل تمامی خواص دانه بوده و همان توانایی ها دارد . دانه سیاه اثرات بیشماری بر سیستم
دفع ادرار و متعادل سازی آن دارد . آنزیم های آنتی اسید را در بدن تعادل بخشیده و در سیستم هوش و ادراک اثرات بسیار
خارق العاده ای بجا میگذارد و جایگزین بسیاری از داروهای ضد اسپاسم عضلانی و تسکین دهنده اعصاب میباشد .



تهیه شربتی بسیار مقوی از دانه سیاه
تعداد 20 تا30 عدد ازین دانه را در آب جوش معمولی ریخته و تا خنک شدن کامل آن صبر میکنیم . سپس آنرا از صافی رد کرده
و از این مقدار ، یک قاشق سوپخوری را در آب مصرفی پرنده ریخته و در اختیارش قرار میدهیم . این شربت معجزه آسا که تمام
خواص ذکر شده در بالا را با خود دارد میتواند یک تا دو بار در هفته برای پرنده مصرف شود .

موفق باشید .
۱۳۹۱/۰۹/۲۴، ۰۹:۴۱ ب.ظ
سوابق نقل قول
**
کاربر افتخاری

لیسانس
تاریخ عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۸
اعتبار: 6
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 488
375 سپاس گرفته‌شده در 143 ارسال
ارسال: #6
RE: آشنایی با سیاه دانه و خواص آن
سلام
منظور دوستان سیاه دانه (دانه های گرد و سیاه رنگ) هست یا اون چیزی که به دونه سیاه معروفه؟ دونه سیاه شبیه تخم کتان ولی سیاه رنگه. ممنون.
۱۳۹۱/۰۹/۲۵، ۰۸:۰۰ ق.ظ
سوابق نقل قول
سپاس شده توسط:
*
کاربر انجمن

لیسانس
تاریخ عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۵
اعتبار: 37
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 435
1988 سپاس گرفته‌شده در 432 ارسال
ارسال: #7
RE: آشنایی با سیاه دانه و خواص آن
(۱۳۹۱/۰۹/۲۵، ۰۸:۰۰ ق.ظ)mohsenb150 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
منظور دوستان سیاه دانه (دانه های گرد و سیاه رنگ) هست یا اون چیزی که به دونه سیاه معروفه؟ دونه سیاه شبیه تخم کتان ولی سیاه رنگه. ممنون.

باسلام
دوست عزیز دوبار عکسش اومده ، توجه کنید .
۱۳۹۱/۰۹/۲۵، ۰۹:۰۱ ق.ظ
سوابق نقل قول
سپاس شده توسط:
*
کاربر انجمن

DiplomaAbove
تاریخ عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۵
اعتبار: 64
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 967
5513 سپاس گرفته‌شده در 908 ارسال
ارسال: #8
RE: آشنایی با سیاه دانه و خواص آن
سلام
اون دون سیاهی که من چند ساله می شناسم و به دون سیاه معروفه,این نیست و شکل بیضی داره و تقریبا میشه گفت شبیه تخم کاهو هستش.
۱۳۹۱/۰۹/۲۵، ۱۱:۱۷ ق.ظ
سوابق نقل قول
سپاس شده توسط: عمادذر
*
کاربر انجمن

لیسانس
تاریخ عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۵
اعتبار: 37
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 435
1988 سپاس گرفته‌شده در 432 ارسال
ارسال: #9
RE: آشنایی با سیاه دانه و خواص آن
(۱۳۹۱/۰۹/۲۵، ۱۱:۱۷ ق.ظ)Navid_IT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
اون دون سیاهی که من چند ساله می شناسم و به دون سیاه معروفه,این نیست و شکل بیضی داره و تقریبا میشه گفت شبیه تخم کاهو هستش.

باسلام

نوید جان شاید منظور شما نیجره که شبیه کتونه و سیاه هم هست . ولی سیاه دونه یا دونه سیاه همینه که عکسش هم
در ارسالی اومده و شبیه کنجد ولی سیاهرنگه .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۹/۲۵، ۰۴:۱۹ ب.ظ، توسط ayhn.)
۱۳۹۱/۰۹/۲۵، ۱۱:۲۳ ق.ظ
سوابق نقل قول
سپاس شده توسط: عمادذر ، برف زمستان
*
کاربر انجمن

DiplomaAbove
تاریخ عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۵
اعتبار: 64
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 967
5513 سپاس گرفته‌شده در 908 ارسال
ارسال: #10
RE: آشنایی با سیاه دانه و خواص آن
بله منظورم همونه اما کسی نیجره نمیگه و به دون سیاه معروفه.
۱۳۹۱/۰۹/۲۵، ۱۱:۲۹ ق.ظ
سوابق نقل قول
سپاس شده توسط: عمادذر




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان