زمان کنونی: ۱۴۰۳/۰۲/۰۷، ۰۷:۱۵ ب.ظ درود مهمان گرامی! (ورودثبت نامورود با فیسبوکورود با گوگل پلاس)

نژاد های مختلف قناری

*
کاربر انجمن

فوق لیسانس
تاریخ عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
اعتبار: -5
وضعیت : آفلاین
سپاس‌ها: 213
39 سپاس گرفته‌شده در 25 ارسال
ارسال: #1
نژاد های مختلف قناری
ملادو ( melado)


علاوه بر نژاد جی بوسو اخیرا نژاد جدیدی به نام ملادو به علاقه مندان قناری معرفی شده که از نظر شکل ظاهری مشابه با نژاد جیبوسو می باشد . ولی از آن بزرگتر بوده و طول کل بدن آن به حدود ۲۱ سانتی متر می رسد. بطوریکه طول دم و شکم و پشت آن حدود ۱۵ سانتی متر و سر و گردنش حدود ۶ سانتی متر است.







لطفاً در ادامه مطلب عکس و توضیحات بیشتر در مورد این قناری را مشاهده بفرمایید ...





یکی از قناریهایی که در بازار ممکنه به اسم جیبر یا جیبوس معرفی بشود ، ملادو هست . البته با کمی دقت متوجه می شوید که چه فرقهایی با جیبر یا جیبوسو دارد . برای اینکه مطلب کاملاً مشخص شود ضمن ارائه تصاویر این قناری فرق میان این قناریها در زیر ارائه میگردد .



















همونطور که مشاهده میکنید فری این قناری بیشتر بوده و همچنین پرهای ران پرنده هم بیشتر هست . در شکل زیر زاویه بدن قناری را مشاهده می کنید . البته قد و قامت بلندتری هم نسبت به جیبر و جیبوسو دارد .











ملادو جیبوسو جیبر







عکس این قناری را در زیر می بینید .






























قناری نژاد کرست ( crested canary)




حجیم بودن پرهای این پرنده چشمگیر می باشد . دید پرنده توسط پرهای چشم مسدود است . چنین پرهای انبوهی نیاز به تغذیه مناسب دارد .

در این گونه ، هم پرنده کاکل دار و هم بدون کاکل وجود دارد . چتر این قناری بزرگ انگلیسی در نوع خود بی نظیر است . با ملاحظه قناری کرست می توان به خویشاوندیش با نژاد نورویچ پی برد . اما انواع امروزی آن دارای علائم مشخصه فاحشی نسبت به نورویچ هستند . نورویچ های مدرن کوتاهتر ، گردتر و کروی ترند . ولی قناری کرست کشیده تر و بلندتر و پرهای نا منظم تری دارند . بطوری که می توان به سادگی این دو گونه را از یکدیگر تفکیک کرد .



سالها ی طولانی گلاسترها در کنار کرست در زمره یک گونه شناخته می شدند تا سرانجام در سال 1925 بعنوان نژادهای مجزا معرفی گردیدند .

































قناری هوسو ژاپنی (japanese hoso)








بیش از سی سال قبل در توکیو پرنده جدیدی پا به عرصه وجود گذاشت که از نژاد غربی یعنی قناری بلژیکی و اسکاتلندی و با استفاده از روش ماهرانه ژاپنی ها ، حاصل گردید. یکی از کسانی که در این پروژه نقش مؤثر داشت شخصی به نام(هوسوئی ناگامورا) بود که به همین جهت به افتخار همین شخص این نام را بر روی این قناری نهادند.


این قناری بیشتر شبه به قناری اسکاتلندی بوده و سفید ، زرد یا سبز ویا ابلغ با رگه های قهوه ای (ملاتینی) آن دیده میشود ، طول بدن این پرنده کمتر از ۱۳ سانتی متر است.



این قناری کوچکترین جثه را نسبت به سایر قناریهای خمیده دارد.




فرم کلی بدن این قناری : بسیار لاغر و کشیده و گردن او دارای خمیدگی جزئی می باشد که حالت نیم هلالی ایجاد می کند . سر او گرد ، نوکش کوتاه و مخروطی و دمش باریک ، بلند و در انتها دو شاخه است .




لطفاً در ادامه مطلب عکس این قناری را مشاهده بفرمایید .










قناری یورکشایر :

قناری یورکشایر به نام جنتلمن قناریها معروف شده است . هیکل برازنده و حرکات محکم و با وقارش حقیقتاً اورا شایسته داشتن چنین عنوانی می نماید . در تربیت این نژاد قناری زحمت زیادی کشیده شده است . قناری یورکشایر در اثرمساعی تربیت کنندگان نه تنها به غایت منظور رسید بلکه از آن هم بهتر وزیباتر شد تا اینکه در سال 1946باشگاه قناری یورکشایر شکل جدیدی ترسیم وتصویب کرد و به اطلاع عموم تربیت کنندگان در دنیا رسانید .

از محسنات این نژاد داشتن سر مدور وصاف است که با گردن قوی ومتناسب به بدن وصل میشود . چشم های پرنده در مرکز سر قرار داشته وپرهای آن کوتاه - ابریشمی - پرپشت وچسبیده به بدن پرنده است . دم این قناری باید بلند وکشیده و بالهای او به حد اعلا منظم و دربالای دم با هم مماس باشند .

این نژاد از جمله قناریهای درشت میباشد وطولش به ۱۷ ا لی ۱۹ سانتیمترمیرسد . برای اولین بار در سال ۱۸۷۰ از نژاد لانکشایردر انگلستان - بلژیک و نروژ بوجود آمده است . این نژاد به خوبی جوجه هایش را پرورش میدهد ونیازی به قناری پرستار ندارد .در جفت کردن این قناری باید دقت بیشتری به کار برد برای اینکه نقش مهم قناری نر ، در قد واندازه جوجه ها است ، در صورتی که تاثیر قناری ماده در نوع و مرغوبی جنس جوجه ها می باشد .


در ایران با توجه به این مطلب در تولید قناری رسمی کشیده و بلند از قناری نر یورکشایر استفاده میشود.

در تغذیه جوجه ها نیز پرنده نر نسبت به ماده نقش مهم تری دارد واز اینرو میتوان به پرنده ماده اجازه داد تا ۲ ا لی ۳ دوره تخم گذاری کند و وظیفه پرورش جوجه ها را به جفت او واگذار کرد .




جهت مشاهده عکس این قناری به ادامه مطلب مراجعه بفرمایید ...


























بوردر فنسی(Border Fancy)
نام پرنده از واژه انگلیسی بوردر(مرز) گرفته می شود , چون وطن پرنده در مرز انگلیس-اسکاتلند است. این ناحیه خصوصاً در اواخر قرن نوزدهم از مناطق فقیر نشین بریتانیای کبیر است . تکثیر کنندگان کامبرلندی مایل به نژاد خاص خود بودند و لذا این قناری با فرم بدنی خاص پرورش یافت. برای رسیدن به این هدف قناری های معمولی را با انواع یورکشایر و نورویچ جفت می کنند. تکثیر کنندگان انگلیسی و اسکاتلندی در 1890 قناری بوردر فانسی را به بازار آوردند. تا کنون دوبار استاندارد این قناری در قرن بیستم تغییر داده شد و پرنده گردتر و بزرگتر گردید. این پرنده تولید مثل خوبی دارد و والدین بسیارخوبی نیز می باشند. در رنگهای نخودی , زرد , خاکستری و سبز یافت می شود.








با عرض پوزش از دوستان عکس های قناری نمیدونم چرا آپلود نشد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۱/۰۳/۱۹، ۱۲:۱۱ ب.ظ، توسط mih62.)
۱۳۹۱/۰۳/۱۹، ۱۲:۰۹ ب.ظ
سوابق نقل قول
سپاس شده توسط: vahid babayi


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نژاد های مختلف قناری دریک عکس moh3nshirazboy 4 3,592 ۱۳۹۱/۱۱/۱۷، ۰۱:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: محمدمهدی



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان