علت تلف شدن جوجه ها |
ارسال: #1
علت تلف شدن جوجه ها
با سلام خدمت دوستان .
بنده در زمان جفت گیری از تاریخ 10/89 تا 28/1/90 در بوشهر که در حال جوجه گرفتن بودم تا حالا حدود 16 تا جوجه از بین رفتند یعنی فقط 2 روز نهایتا 3 روز بعد جوجه ها خود به خود میمیرند نمی دونم علتش چیه حتی از روز اول تولد تخم مرغ آب پز و کاهو در اختیار قناریها قرار می دم . و قفس هم هر سه چهار روزی یک بار روزنامه کف را عوض می کنم . دیروز هم که چهار تا از تخم هام که همگی جوجه داشتن آخرین تخم جوجش درومد ولی جوجه اولی که سه روزش بود مرد . دیشب باز دومی که 2 روزش بود مرد . البته جوجه های لون قبلی تخم ها با هم جوجه می شدند همین مشکل داشتند و تنها فقط موفق شدم 2 تا جوجه بزرگ کنم . امروز صبح هم لونه را اسپری ضد شپش زدم و هم قفس و هم پدر مادرشون نمی دونم جوابگو باشه یا نه . لطفا اگر راهنمایی کنید ممنونم . باتشکر/ |
|||
۱۳۹۰/۰۱/۲۸، ۰۹:۵۵ ق.ظ |
|
سپاس شده توسط: vahid babayi
صفحه 14 (آنچه در بالا آمده است، نخستین ارسال این موضوع می باشد) |
ارسال: #131
RE: علت تلف شدن جوجه ها
(۱۳۹۳/۰۷/۰۶، ۰۶:۱۴ ب.ظ)sabzesia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درود دوست عزیز مرگ و میر جوجه ها از روز دوم تا پنجم بسیار عادیست! در لون اول شما بچصورت تشخیص دادید که جوجه از گرسنگی تلف شده!؟ لون دوم--روز چندم اقدام به بزرگ کردن دستی جوجه ها کردید؟ فاکتورهای زیادی برای مرگ و میر جوجه ها هست. توصیه میکنم تو لون بعدی حساسیت بخرج ندید و جایی بسیار کم تردد قفسشون رو قرار بدید و خودتونم الا برای تعویض تخم مرغ(هر3ساعت یکبار)مزاحمشون نشید. موفق باشید. |
|||
۱۳۹۳/۰۷/۰۸، ۰۲:۳۹ ق.ظ |
|
ارسال: #132
RE: علت تلف شدن جوجه ها
سلام با صحبتهای دوستمون آقای theanimal که بحث ارامش وعدم ایجاد استرس در قناری گفته موافقم ولی با او ن بخشش که گفته مرگ و میر جوجه ها در پنج روز اول کاملا عادیست کاملا مخالفم به هیج وجه عادی نیست و حتما بٍر اثر یک عامل درونی ژنتیکی و یا عفونتهاییی که از مادر در دورا ن جنینی بهش منتقل شده ممیمیرند و یا بر اثر عوامل بیرونی مثل عفونت ، سرما و یا گرسنگی که باید اونها رو پیدا و رفع کرد فقط عوامل ژنتیکی غیر قابل رفعند . پارسال من فقط دو تا جوجه چند روزه ام تلف شد یکی بر اثر گرسنگی و زیر دست وپای سایر قناریها ( چون تخمها را برنداشتم وجوجه ها به نوبت بدنیا امدن واختلاف شون پنج روز بود هر چی هم به صورت دستی تغذیعه کردم ولی باز هم کم اورد و در شش روزگی مرد ) و یکی هم بدلیل پارگی شکم که ناخن مادرش ایجاد کرد . خوب این امر عادی که دوست عزیزمون میگن به هیچ وجهی عادی نیست ولی با اون بخشش که باید برای قناری آرامش ایجاد کرد موافقم . من تغریبا به تمام جوجه هام تا یک هفتگی حداقل دوبار در روز غذای دستی تخم مرغی میدم و برای ضعیفها تا وقتی که ادمو تشخیص میدن و دیگه از دست تغذیه نمیکنن این کار رو ادامه میدم
یک چیرز رو هم به دوستان یاد اوری کنم اون هم اندازه لقمه ای که به جوجه میدید است . اگه دیده باشید در چند روز اول مادر بیشتر ارزن به جوجه ها میده اون هم یکی یا دوتا چون اندازه دهان و چینه دونش کم کم بزرگ میشه از روز سوم یواش یواش مقدار غذارو اضافه میکنه . همین ترتیبو شما هم رعایت کنید اولا غذا سفت نباشه و مقداری اب همراهش باشه با عرض مغذرت من با اب دهن غذای تخم مرغی رو خیس میکنم به دو دلیل یک : اب عذا تامین بشه 2- حود بزاق ضد عفونی کنندست و باعث جلوگیری از عفونت میشه و به غذایی که مادر میده نیز شبیه تر میشه 3- ار دادن سبیزیجات به جوجه حتما پرهیز بشه و به تدریج اندازه غذا بزرگتر بشه. 4-و به طور کلی در روز اول نباید خیلی نگران بود چون جوجه زرده رو به شکم کشیده و تا حتی یک روزهم بدنش تامین میشه ولی ماده های خوب از همون ساعتهای اول هم تغذیه رو شروع میکنند
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸، ۰۸:۲۷ ق.ظ، توسط hassanpour.)
|
|||
۱۳۹۳/۰۷/۰۸، ۰۸:۱۱ ق.ظ |
|
سپاس شده توسط: محمدمهدی ، محمدمهدی ، مسعود میرزالو ، theanimal ، abbaskermani ، هیوا
ارسال: #133
RE: علت تلف شدن جوجه ها
درود
استاد عزیز جناب دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منظور بنده رو درست متوجه نشدید.ایشون در دو لون جوجه کشی ناموفق شک به خویشاوندی جفتشون کردن. بنده همان طور که در میانه پاسخم گفته بودم منظورم این بود که حساسیتشون بیخودیه و فاکتورهای زیادی در مرگ و میر جوجه ها از روز دوم تا پنجم تاثیر داره،که آخریش میتونه خویشاوندی والدین باشه. با سپاس فراوان |
|||
۱۳۹۳/۰۷/۰۸، ۱۰:۴۹ ق.ظ |
|
سپاس شده توسط: محمدمهدی ، هیوا ، hassanpour
ارسال: #134
RE: علت تلف شدن جوجه ها
سلام:
آقای حسنپورعزیز بزاق دهن انسان حامل باکتریهاییه که برای سلامت پرنده خوب نیست .خصوصاًپاییز وزمستون که هم فصل سرماخوردگی وآنفلوانزا وویروسهای خطرناک وهم فصل جوجه کشیه.بهترین مایع برای رقیق کردن غذای جوجه آب سیبه.موفق باشید. |
|||
۱۳۹۳/۰۷/۰۸، ۱۱:۲۶ ق.ظ |
|
سپاس شده توسط: محمدمهدی ، محمدامين كاوسی ، abbaskermani ، hassanpour
ارسال: #135
RE: علت تلف شدن جوجه ها
یا سلام به استاد عزیز هیوا
در این که آب سیب خوبه شکی نیست ولی باز هم بر تاثیر مثبت بزاق تاکید دارم الیته نه وقتی که مریض باشی که اونموقع بحثش کاملا متفاوته و کاملا با حرف شما موافقم. ولی در مواردی که سلامتی برقراره بزاق از دو جهت به پرنده کمک میکنه 1- هضم غذا چون انزیمهای زیادی ذاره 2- افزایش سیستم ایمنی بدن جوجه برای همین منظور من دوتا مقاله رو اینجا با منابعشون کپی میکنم تا بحث شفافتر بشه: (البته اگه طولانیه اقای بخشی به بخش مقالات منتقلش کنید) مطلب اول از مجله سلامت: دکتر آيدا روشنضمير/آنچه درباره بزاق نمي دانستيد ارزش هاي آب دهان بسياري از ما گمان ميكنيم چيزي بيارزشيتر از آب دهان وجود ندارد. به هميندليل قدر آن را نميدانيم. اگر شما هم جزو همين افراد هستيد، مطلب زير را بخوانيد تا به ارزش واقعي بزاق پي ببريد... مطلب دوم از سایت بیتوته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مجموعه: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [img=75x45]/images/beytheme/logo.png[/img] دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. "بزاق" یا آب دهان شاید به نظر بسیاری از ما آنچنان مهم نباشد. اما تحقیقات ثابت کرده است که با آزمایش این ماده می توان به نکات زیادی در مورد وضعیت سلامت افراد پی برد. یکی از ابزارهای قدرتمند برای انجام تحقیقات و تشخیص های پزشکی بزاق دهان است و ثابت شده که شامل انواع اطلاعات مورد نیاز پزشکان می باشد. طبق تحقیقات اخیر "دانشگاه جان هاپکینز"، بزاق دهان درواقع گنجی از اطلاعات است که بدون هزینه زیادی می توان آن را مورد آزمایش قرار داد. بزاق دهان علاوه بر اینکه رازهای بیولوژیک و ژنتیکی بدن انسان را در اختیار پزشکان قرار می دهد، به فرد در مبارزه با بیماری ها نیز کمک می کند. [b]آزمایش بزاق دهان جایگزین مناسبی برای آزمایش خون یک سوم از قربانیان حمله قلبی بدون اینکه بدانند کلسترول و یا فشار خون آنها بالا بوده، جان خود را از دست می دهند. دلیلش هم این است که آزمایش خونی که امروزه برای تشخیص بیماری های قلبی از افراد گرفته می شود، تجربه سخت و دشواری است. چون این آزمایش نه تنها پرهزینه است، بلکه برای انجام آن باید متحمل درد هم شد. در ضمن افرادی که فوبیای خون دارند، از رفتن به کلینیک های پزشکی و بیمارستان ها برای انجام آزمایش خون خودداری می کنند. "دکتر گرینجر"و همکارانش آزمایش بزاق دهان را جایگزین آزمایش خون کرده اند. طبق گفته های محققان، بزاق شامل همان پروتئینی است که در خون وجود دارد. وجود مقدار خاصی از "پروتئین واکنش دهنده C" در خون افراد نشان دهنده بیماری های قلبی است. در واقع بزاق دهان می تواند سالم بودن قلب انسان را نشان دهد. آزمایش بزاق دهان را حتی می توان در خانه هم انجام داد. در نتیجه نیازی به رفتن به کلینیک های پزشکی و آزمایشگاه نیست. تاثیر رابطه پدر و دختر بر بزاق دهان و استرس تحقیقات نشان داده دخترانی که رابطه خوبی با پدران خود دارند، دیرتر به سن بلوغ می رسند و تنها یکبار ازدواج می کنند. اما دلیلش چیست؟ طبق مقاله علمی اخیر "دکتر گرینجر" و همکارانش دلیل این امر را می توان در بزاق دهان پیدا کرد. دکتر گرینجر در تحقیقات خود متوجه شد که اگر رابطه پدر و دختر با تهدید و اجبار و بی نظمی شکل بگیرد، دهان دختر نسبت به حالت طبیعی سطح پایین تری از هورمون استرس موسوم به کورتیزول را هنگام صبح ترشح می کند. اما هنگام بروز مشکلات، میزان کورتیزول بزاق دهان افزایش می یابد که نشاندهنده حساسیت بالای دختر در موارد استرس زا است. گرینجر می گوید: " برخی افراد از لحاظ بیولوژیکی استرس بیشتری نسبت به سایرین دارند. اما میزان استرس تنها به شرایط بستگی ندارد، بلکه روابط فرد با دیگران هم در آن موثر است." بزاق دهان میزان استرس فرد را نشان می دهد استرس باعث می شود بدن در شرایط "گریز یا فرار" قرار بگیرد. اضطراب، افزایش هورمون آدرنالین، افزایش ضربان قلب و همچنین افزایش ترشح بزاق را در پی دارد. غده های بزاقی آنزیمی به نام "آلفا آمیلاز بزاقی" را دهان ترشح می کنند که وجود این آنزیم نشاندهنده استرس فرد است. استرس و ناراحتی های احساسی و روانی که یک زن باردار تجربه می کند می تواند بر روی جنین او هم تاثیر بگذارد. گروه پزشکی جان هاپکینز با اندازه گیری میزان آنزیم آلفا آمیلاز بزاقی مادر، میزان تاثیر استرس مادر بر روی جنین را اندازه گرفتند. آنها میزان تغییرات طبیعی میزان آنزیم بزاقی آلفاآمیلاز را در طول دوره بارداری اندازه گرفتند و به الگویی دست یافتند که در حال بررسی بر روی آن هستند. بزاق دهان مادر، سیستم ایمنی بدن نوزاد را در برابر بیماری ها افزایش می دهد پیش جویدن( عمل جویدن غذا توسط بزرگسالان و دادن آن به نوزاد) روش مناسبی برای اجداد ما بود که به مخلوط کن دسترسی نداشتند. اما شاید در دوره مدرن امروز دوباره این شیوه مد شود. چرا که دانشمندان کشف کرده اند که بزاق دهان مادر باعث افزایش سیستم ایمنی بدن نوزاد می شود. پیش جویدن غذا بدن نوزاد را با پاتوژن های بیماری زای موجود در بزاق دهان مادر آشنا می کند که باعث تولید آنتی بیوتیک در بدن او شده و در نتیجه سیستم ایمنی بدن نوزاد را در برابر پاتوژن های بیماری زا در آینده آماده می کند. علاوه بر این، پیش جویدن احتمال ابتلا به بیماری های خودایمنی از جمله آسم،(بیماری که در کشورهای صنعتی شایع است) را کاهش می دهد. بر اساس اپیدمیولوژی(علم بیماری های مسری) یکی از دلایلی که افراد به این بیماری ها مبتلا می شوند این است که بدن آنها تا قبل از دو سالگی پاتوژن های این بیماری ها را شناسایی نکرده است. خوشبختانه بزاق دهان پر از پادتن است که احتمال ابتلا به عفونت های باکتریایی را کاهش می دهد. در نتیجه بدن نوزاد با خوردن غذای جویده شده مادر پاتوژن های بیماری زا را شناسایی و از ابتلا به بیماری جلوگیری می کند. نسخه ژنی بزاق دهان بزاق دهان شامل نسخه کامل ژن های شما است. در نتیجه کار با آن نسبت به روش های دیگر آزمایش آسان تر است. دکتر رینجر در اینباره می گوید: "تنها نصف یک قطره از بزاق دهان برای گرفتن نمونه DNA فرد کافی است. این نمونه ها را چندین بار می توان گرم و فریز کرد و مورد آزمایش قرار داد. منبع:Persian30.com [/b] بزاق، مايعي بسيار فراتر از آب است و وظايف زيادي را بر عهده دارد. محافظت از دندانها، كنترل ميكروبهاي دهان، كمك به التيام زخمها، شروع هضم غذاها، تكلم و بلع آسان و... پس چندان جاي تعجب نيست زماني كه دهان خشك ميشود و ترشح بزاق كاهش مييابد، مشكلات آغاز ميشوند. كمبود بزاق و خشكي دهان، قرنها مورد توجه پزشكان بوده است. در قرنهاي گذشته، تصور ميشد بزاق، سموم و ارواح شيطاني را از بدن بيرون ميريزد. به همين دليل براي زياد شدن ترشح بزاق به بيماران، مقادير زيادي جيوه داده ميشد كه گاهي باعث ايجاد مسموميت ميشد. كه براي سلامت دهان اهميت دارند. بعضي از اين پروتئينها در مبارزه با باكتريها نقش دارند و بعضيها كار ترميم زخمها را به عهده دارند. دكتر مندل بر اين باور بود كه اگر انسانها به جاي بزاق در دهانشان آب داشتند، تا سن 20 سالگي همه دندانهايشان را از دست ميدادند! تا حدود 60 سال قبل هم بزاق چندان جدي گرفته نميشد اما در دهه 50 ميلادي يك دانشمند به نام «ايروين مندل»، دريافت كه نقش بزاق فراتر از مرطوبنگهداشتن دهان است و حاوي صدها ماده شيميايي و پروتئينهاي مفيد است طي سالهاي بعد به تدريج اهميت بزاق، بيشتر و بيشتر مشخص شد. به همين دليل دانشمندان همواره درصدد بودهاند براي افرادي كه از خشكي دهان رنج ميبرند جايگزينهايي بسازند. شناخت بهتر بزاق باعث ميشود دانشمندان بتوانند بزاقهاي مصنوعي بهتري را بسازند (هرچند هنوز بزاق مصنوعي كاملا مناسبي ساخته نشده است) و اين كار فعلا در مورد موشها با موفقيت انجام شده. عدهاي هم قصد ساخت غده بزاقي مصنوعي را دارند كه بتوان آن را داخل دهان كاشت تا عملكرد طبيعي داشته باشد، اما همه اين كارها فعلا به طور تجربي و آزمايشگاهي انجام گرفتهاند و موفقيت چنداني حاصل نشده است. حفاظت از دندانها:بزاق حاوي موادمعدني است كه با كمك به بازسازي مينا، عامل مهمي براي جلوگيري از پوسيدگي دندانها محسوب ميشود. زماني كه باكتريهاي دهان توليد اسيد ميكنند، بزاق با داشتن كلسيم و فسفر در كنار فلورايد از مينا محافظت ميكند. حضور اين يونها باعث معدنيشدن مجدد مينا ميشود. دفاع در برابر ميكروبها و سموم:بزاق حاوي پروتئينهاي ايمني متعددي است كه مانع رشد ميكروبها ميشوند. به علاوه با مكانيسمهاي مختلفي ميكروبها و باكتريها را از بين ميبرند يا با چسبيدن روي سطح دندان از آن در برابر باكتريها محافظت ميكنند. شكستن و شروع به هضم غذا: بزاق حاوي آنزيمي به نام آميلاز است كه نشاسته را به قندهاي كوچكتر ميشكند. از آنجا كه بيشتر غذاهاي ما حاوي كربوهيدراتها (قندها و نشاسته) است، هضم آنها از دهان آغاز ميشود و در نتيجه عمل هضم در معده آسانتر انجام خواهد شد. از آنجا كه بزاق شباهت زيادي با خون دارد، به طور فزايندهاي براي ارزيابي سلامت بدن به كار برده ميشود. دسترسي آسان، كمخرج و سريعتر نسبت به خون، بزاق را به عامل تشخيصي مهمي تبديل كرده است. يكي از كاربردهاي عمده آن رديابي عفونتهاي ويروسي (بهخصوص HIV) است. به علاوه براي تشخيص سرطانهاي پستان و دهان و هپاتيت ويروسي هم به كار ميرود. به علاوه بزاق، نشاندهنده مصرف مواد مختلف است. مثلا اينكه فرد چه دارويي مصرف كرده را نيز نشان ميدهد كه از اين راه براي تشخيص دوپينگ در ورزشكاران استفاده ميشود. تشخيص هويت: از بزاق ميتوان نمونه DNA به دست آورد. البته خود بزاق حاوي DNA نيست اما سلولهاي لايه دهان كه در نمونه بزاق يافت ميشوند حاوي DNA هستند كه ميتوان از آن براي تشخيص هويت استفاده كرد. به همين دليل در تحقيقات جنايي كاربرد يافته است. جالب اينكه دانشمندان به تازگي توانستهاند با داشتن نمونه بزاق، حتي سن حدودي فرد را همين تخمين بزنند كه اين امر نيز كمك زيادي به تحقيقات جنايي ميكند. بزاق با مرطوبنگهداشتن دهان، تكلم و بلع را براي افراد آسان ميكند. جلوگيري از رشد قارچها و بعضي ميكروبها، تميزكردن غذاها و باكتريها از روي دندانها و قسمتهاي مختلف دهان، خنثيكردن اسيد مايعات يا غذاهاي مختلف، پس كار بزاق بسيار فراتر از كمك به خوردن غذاهاست! بزاق از كجا ميآيد؟ غدههاي بزاقي شامل سه جفت غده بزاقي اصلي و صدها غده بزاقي فرعي هستند. غده بزاقي اصلي، پاروتيد (جلوي گوشي)، زيرفكي و زيرزباني نام دارند و بيشتر ميزان بزاق را ترشح ميكنند، اما غدد بزاقي فرعي زيادي نيز داخل لبها، زبان، سقف دهان، داخل گونهها، بيني و سينوسها قرار گرفتهاند كه همه آنها بزاق ترشح ميكنند. جالب آن است كه بزاق ترشح شده از غدههاي مختلف بزاقي هر كدام در محل متفاوتي ترشح ميشوند و چندان با هم مخلوط نميشوند. مثلا بزاق ترشح شده از انتهاي دهان به جلوي دهان نميرسد و برعكس. به علاوه، غلظت موادمعدني و قدرت خنثيسازي اسيد در بزاق با توجه به غده ترشحكننده آن متفاوت است. مثلا بزاق ترشح شده از غدد فرعي لب بالا زياد توانايي خنثيسازي اسيد را ندارد و موادمعدني موجود در آن نيز كم است. به همين علت، دندانهاي جلويي فك بالا بيشتر مستعد پوسيدگي هستند. قسمت اصلي بزاق، آب است اما حاوي مواد بسيار زياد ديگري است كه تركيب آن را متفاوت از آب ميكند. يكي از اين مواد موجود در بزاق موادمعدني، مانند كلسيم و فسفر هستند. به علاوه بزاق حاوي پروتئينها و آنزيمهاي بسيار مهمي است كه مانع رشد ميكروبها در دهان ميشوند. علاوه بر آنها حاوي الكتروليتها، ترشحات بيني و ريهها، هورمونها و سلولهاي لايه داخلي دهان نيز است. نقش بزاق بزاق براي دهان همانند جريان خون براي بدن است يعني موادغذايي را تامين و مواد زائد را از محل دور ميكند. به علاوه در برابر باكتريهاي خارجي از دهان محافظت ميكند. • • • • پنجره بدن: • • تكلم و بلع آسان: مقدار بزاق 1.يك انسان بالغ معمولا حدود نيم ليتر بزاق در طول روز ميسازد. البته اين مقدار به عوامل متعدد ديگري هم بستگي دارد. از آن جمله مي?توان به نقش ژن?ها اشاره کرد اما علاوه?بر آن موارد زير نيز بر مقدار بزاق موثرند: 2.ساخت بزاق در شبها كاهش مييابد. مقدار آبي كه در طول روز نوشيده ميشود. 3.آدامس جويدن بزاق را زياد ميكند. استشمام بعضي بوها نيز باعث افزايش بزاق ميشود. 4.حدود 400 نوع دارو باعث كاهش بزاق ميشوند. 5.با بالا رفتن سن مقدار بزاق كاهش مييابد. بعضي بيماريها و شرايط پزشكي باعث كاهش ترشح بزاق ميشوند. منابع:Science Daily، LA Times در انتها یک نکته باقی میمونه که محل بحث داره : در مفید بودن بزاق برای انسان و کودکش شکی وجود نداره و تنها ممکنه قید بشه که برای قناری مفید نیست . که اگرچه نمیشه به عنوان یک قاعده کلی ازش نام برد ولی برای من که جواب داده و به نظرم روش خوبیه . خوشحال میشم دوستان واساتید در این بحث شرکت کنند تا بع علم و دانشمون اضافه بشه
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸، ۱۲:۰۴ ب.ظ، توسط hassanpour.)
|
|||
۱۳۹۳/۰۷/۰۸، ۱۱:۵۶ ق.ظ |
|
سپاس شده توسط: محمدمهدی ، هیوا ، محمدامين كاوسی
ارسال: #136
RE: علت تلف شدن جوجه ها
سلام
در اين مساله شكي نيست كه بزاق دهان يكي از اجزاء ضروري بدن انسان هست.به نظر خودم بزاق يك جزء شخصي هر نفر هست كه فقط براي خودش مناسبه ونه ديگران به علت انتقال بيماريها. |
|||
۱۳۹۳/۰۷/۰۸، ۱۲:۰۴ ب.ظ |
|
سپاس شده توسط: هیوا ، hassanpour ، محمدامين كاوسی
ارسال: #137
RE: علت تلف شدن جوجه ها
سلام جناب بخشی یکی از روشهای سنتی تغذیه بچه جویدن غذا توسط والدین بوده که از نظر علمی هم تایید شده ( مقاله بالا مفصل توضیح داده ) البته میگم مورد ی که مریض باشیم بحثی در پرهیز ار اون وجود نداره.
البته شاید بعضی از دوستان این کار رو حتی با وجود مفید دونستن مودبانه ندونند و چندششون بشه. من هم در اول بحثم عذر خواهی کردم. ولی من حداقل اگه در مورد قناری شک داشته باشم در مفید بودنش برای بچه اصلا شک ندارم. در مورد قناری هم من ازش جواب گرفتم ولی نظر استاد هیوا رو رد نمیکنم شاید این مورد برای من جواب داده و برای دیگران جواب ندهد |
|||
۱۳۹۳/۰۷/۰۸، ۱۲:۱۴ ب.ظ |
|
سپاس شده توسط: محمدمهدی ، محمدامين كاوسی ، هیوا
ارسال: #138
RE: علت تلف شدن جوجه ها
بچه ها نظر بدین:یکی از دوستام بد پکر بود دنبال کمک یه قناری ماده 1/5 ساله گرفته کاکلی آماده جفت زده با نر 3 ساله حالا دومین باره جفت زده بار اول نر رو بعد تخما جدا کرده چون این دوستمون همیشه اینکار و میکنه و ماده کل کارای بعدی رو انجم میده جالبه!حالا مشکل بار اول ماده بعد 3 روز به جوجه غذا نمیده و این نر رو میندازه پیشش دو روز غذا میده بعد با نر جفت میرن جوجه تلف...بار دو دیگه نر رو جابجا نمیکنه جوجه بعد یه هفته تقریبا پراش در اومده ماده مینداخته پایین این برمیداشته میزاشته لون بعد دو روز جوجه تلف...میگه نر زیاد مست بود نر زده جوجه رو...نظر من اولا جاش شلوغه و پرندش زیاده2مادش تجربش کمه چون بار دوم یه هفته جوجه رو اومده باید خودشم تغذیه دستی کمکی میداده3وقتی ماده جوجه رو میداده کنار یعنی آماده تخم بوده یه لون دیگه باید میزاشته تا نر به جوجه غذا میداده و خودشم دستی غذا میداده...5از یه نر دیگه استفاده کنه...حالا منتظر نظرات شمام شرمنده یه انشاست دیگه...کمک کنیم دوباره اتفاق نیفته
|
|||
۱۳۹۳/۰۸/۰۱، ۱۲:۳۳ ب.ظ |
|
ارسال: #139
RE: علت تلف شدن جوجه ها
سلام
به نظر من از بس اين رفيقتون به قناريها سر ميزنه و باعث استرسشون ميشه اين اتفاق ها ميافته.بعداز تولدجوجه ها بهتره چال روي ميله پائيني نصب بشه.نرشو جدا نكنه . اگر توي لانه بعدي هم ماده به جوجه قپ نداد عوضش كنه بهتره. |
|||
۱۳۹۳/۰۸/۰۳، ۰۷:۴۶ ق.ظ |
|
سپاس شده توسط: mohsenz2006 ، mohsenz2006 ، محمدامين كاوسی ، meisam_th1980 ، هیوا
ارسال: #140
RE: علت تلف شدن جوجه ها
سلام دوستان امروز میخوام با کسب اجازه از اساتید محترم تجربه شخصیم در ارتباط با جلوگیری از تلفات در فصل جوجه کشی خدمتتون تقدیم کنم امیدوارم مقبول بیفتد:دوستان من همواره به دلیل این که در شهرستانها پودر سریا که معمولا برای جلوگیری از تلف شدن جوجه ها استفاده میشه در دسترس نیست <پودر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رو با پودر ویتالین مخلوط میکنم وبه همراه ارد سوخاری با غذای تخم مرغی به جوجه ها میدم ونمونش پارسال تا اواسط تیر ماه اقدام به جوجه کشی از یک جفت کردم بدون حتی یک تلفات .دوستان اگر تجربه ای در این زمینه دارند بفرمایند. |
|||
۱۳۹۳/۰۸/۰۴، ۰۳:۳۴ ق.ظ |
|
سپاس شده توسط: محمدمهدی ، meisam_th1980 ، meisam_th1980
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان